- RAM
 - 8

- SSD veya HDD modeli
 - 512

- Ekran kartı
 - Nvidia MX450

- İşlemci
 - İ5 1135G7

Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 MX450 i51135G7 8 GB RAM laptopum var. Steam'de gezinirken RDR2 indirimi gördüm. Sizce alınır mı? Alırsam zevk alır mıyım?

Lenovo IdeaPad 5 15ITL05 MX450 i51135G7 8 GB RAM laptopum var. Steam'de gezinirken RDR2 indirimi gördüm. Sizce alınır mı? Alırsam zevk alır mıyım?
Ekran kartın kötü ve 8 GB RAM ile o oyunu pek oynayabilmen mümkün değil. Minimum 16 GB RAM olmalı. 8 GB RAM ile sürekli takılmalar, donmalar olacaktır.
Ben GTA 5'i 4 GB ram ile oynarken çok takılmalar oluyordu. Düşük ayardaydı zaten. RDR2'de 8 GB ram hayli hayli aynı etkiyi yaratır.Hayır olmaz ayarı fullemeyecek sonuçta.
Oyun açıkken olur bu sadece. Oyun kapalıyken bilgisayarını yavaşlatacak bir şey yok. (eğer oyunu Windows'un yüklü olduğu diske kurup yer bırakmadıysan değişir)Bilgisayarında zamanın yavaşlamasına şahit olursun hareketlerde gecikme vs çok olur.
Ben GTA 5'i 4 GB RAM ile oynarken çok takılmalar oluyordu. Düşük ayardaydı zaten. RDR2'de 8 GB RAM hayli hayli aynı etkiyi yaratır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.