RDR2 alınır mı?

Ben GTA 5'i 4 GB ram ile oynarken çok takılmalar oluyordu. Düşük ayardaydı zaten. RDR2'de 8 GB ram hayli hayli aynı etkiyi yaratır.

Oyun açıkken olur bu sadece. Oyun kapalıyken bilgisayarını yavaşlatacak bir şey yok. (eğer oyunu Windows'un yüklü olduğu diske kurup yer bırakmadıysan değişir)
Bende RDR2 7,5 - 8 GB arası RAM kullanıyor, arkadaşın RAM'den çok işlemci ve ekran kartı tarafında sorun yaşayacağını düşünüyorum.

Sağ olun hocam herkese teşekkürler. Oyun açılır laptopta çünkü aynı PC'nin videoları var. Ben sadece bilmediğimden sordum 30 40 FPS zevk verir mi? İade de edebilirim ama uğraşmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz?

Sağ olun hocam herkese teşekkürler. Oyun açılır laptopta çünkü aynı PC'nin videoları var. Ben sadece bilmediğimden sordum 30 40 FPS zevk verir mi? İade de edebilirim ama uğraşmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne düşünüyorsunuz?

RDR2 ruhunu kaparsan gerçekten çok güzel akıcı bir oyun düşük FPS'te bile zevk alırsın bence, denemelisin bir şey kaybetmezsin.

Ben GTA 5'i 4 GB RAM ile oynarken çok takılmalar oluyordu. Düşük ayardaydı zaten. RDR2'de 8 GB RAM hayli hayli aynı etkiyi yaratır.

Oyun açıkken olur bu sadece. Oyun kapalıyken bilgisayarını yavaşlatacak bir şey yok. (eğer oyunu Windows'un yüklü olduğu diske kurup yer bırakmadıysan değişir)

Zaten oyunda yavaşlama olur anlamında dedim? Çift disk kullanan birisiyim oyun için ayrı disk kullanmayı yeğliyorum. Kendi bilgisayarımda sorun yaşamam ama erkek arkadaşım 8 GB RAM olan bilgisayarında maalesef oyunun kaldırmaması sorununu yaşadı. Grafikleri çok düşürmek gerekiyor ama yine de oyun içi hareketlerde ve reaksiyonlarda yavaşlık çok oluyor. Ek olarak Steam minimum gerekenler kısmını aşağıya da bırakıyorum. 8 değil 12 istiyor.

Dosya Ekleri

• RDR2.jpg
    RDR2.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 24
Zaten oyunda yavaşlama olur anlamında dedim? Çift disk kullanan birisiyim oyun için ayrı disk kullanmayı yeğliyorum. Kendi bilgisayarımda sorun yaşamam ama erkek arkadaşım 8 GB RAM olan bilgisayarında maalesef oyunun kaldırmaması sorununu yaşadı. Grafikleri çok düşürmek gerekiyor ama yine de oyun içi hareketlerde ve reaksiyonlarda yavaşlık çok oluyor. Ek olarak Steam minimum gerekenler kısmını aşağıya da bırakıyorum. 8 değil 12 istiyor.
Steam RDR2'de bu gereksinim konusunu abartmış, Bende 16 GB RAM var fakat söylediğim gibi RDR2 bunun 7,5 - 8 GB kadarını kullanıyor, bence 8 GB RAM arkadaşa da yeterli olur. Bunun dışında işlemci olarak minimum Ryzen 5 1500X istiyor, ama ben FX-6300 ile neredeyse 60 FPS'e ulaşabiliyorum.

Hocam hiçbir şey anlamadım. Net cevap lazım. Alayım mı? Evet hayır. Zevk alır mıyım evet hayır. (teşekkürler @Bera27)
Bana göre "evet / evet". Denemeni şiddetle tavsiye ederim zaten beğenmezsen iade etme şansın da var. RDR2 gibi bir efsaneye bu şansı vermelisin.

Steam RDR2'de bu gereksinim konusunu abartmış, bende 16 GB RAM var fakat söylediğim gibi RDR2 bunun 7,5 - 8 GB kadarını kullanıyor, bence 8 GB RAM arkadaşa da yeterli olur. Bunun dışında işlemci olarak minimum Ryzen 5 1500X istiyor, ama ben FX-6300 ile neredeyse 60 FPS'e ulaşabiliyorum.

Bana göre "evet / evet". Denemeni şiddetle tavsiye ederim zaten beğenmezsen iade etme şansın da var. RDR2 gibi bir efsaneye bu şansı vermelisin.

Aynen öyle düşünüyorum hocam. Çok sağ olun. Ortalık karışmış hiçbir şey anlamadım. İade sürecini bilmiyorum zor mu kolay mı? Uğraşmayayım dedim ama almazsam daha zor alırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı