RDR2 alınır mı?

tuncay_1453

Centipat
Daha fazla  
Malum Steam dolara geçti ve şu an sonbahar indirimleri başladı. RDR2 580TL civarında, indirim bitmeden alınır mı sizce? Yoksa başka indirimleri beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum Steam dolara geçti ve şu an sonbahar indirimleri başladı. RDR2 580TL civarında, indirim bitmeden alınır mı sizce? Yoksa başka indirimleri beklemeli miyim?
Hocam ilk olarak RDR2 çok güzel bir oyun ben aşırı derecede seviyorum alınabilirlik konusunda hiç sıkıntı yok ama fiyat olarak maalesef pahalı, Epic Gameste 1150TL bana göre Epic Gameste en fazla 500TL'ye kadar düşer diye düşünüyorum. Bence steamda şuan da alabilirsin.

Hocam ilk olarak RDR2 çok güzel bir oyun ben aşırı derecede seviyorum alınabilirlik konusunda hiç sıkıntı yok ama fiyat olarak maalesef pahalı, Epic Games'te 1150TL bana göre Epic Games'te en fazla 500TL'ye kadar düşer diye düşünüyorum. Bence Steam'de şu an da alabilirsin.

500 TL'ye değer. 1000 TL vermektense.

Hocam ilk olarak RDR2 çok güzel bir oyun ben aşırı derecede seviyorum alınabilirlik konusunda hiç sıkıntı yok ama fiyat olarak maalesef pahalı, Epic Gameste 1150TL bana göre Epic Gameste en fazla 500TL'ye kadar düşer diye düşünüyorum. Bence steamda şuan da alabilirsin.
Eyvallah hocam aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı