RDR2 ayı avlama görevi nasıl yapılır?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birisi Allah rızası için yardım etsin feci halde sinir oldum 2 saattir.

RDR2'de ayı avlama görevindeyim. Gölün yanına geldik. Yerden bir ayı izi bulduk. İnternetten baktım adam ileriye devam ediyordu ve Hosea denen insafsız adamı takip ediyordu. Ben gidiyorum adam bana yardım edecek misin etmeyecek misin diye sorup öyle sap gibi yerinde duruyor kımıldamıyor. Arada sırada alttan bir yazı geliyordu. Hector bilmem kimi arabanın içine çekmek için sol ve sağ tık'a bas. Basıyorum. Nişan al gibi bir seçenek çıkıyor yavaş modda Hosea denilen herife silah çekiyor. Hiçbir şey yapılmıyor kaldım öylece. Nasıl yapacağım Allah rızası için biri yardım etsin :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu zaman ayarlı videoda adam bir şekilde zamanı yavaşlatıyor ve izler gözüküyor ama ben adamın yaptığını yapamadım. Sadece dediğim gibi ilk sol sonra sağ tık basılı tutunca adama yavaş modda silah çekiyor.

Bu arada arkadaşlar bir ekleme yapayım Türkçe Yama kaynaklı bir sorun olabilir mi? Çünkü alttaki yazıda sol fare ve sağ fare tuşuna bas diyor. Ama olmuyor bu ikisi. Bir ara daha F tuşuna basmam gerekirken ESC tuşuna basılı tut demişti. Yine onun gibi bir sorun olabilir mi? Normalde hangi tuşa basmalıyım öyleyse?

Son düzenleme:
Hector bilmem kimi arabanın içine çekmek için sol ve sağ tık'a bas. Basıyorum. Nişan al gibi bir seçenek çıkıyor yavaş modda hosea denilen herife silah çekiyor. Hiçbir şey yapılmıyor kaldım öylece. Nasıl yapacağım Allah rızası için biri yardım etsin :D

Sanırsam o Türkçe yamanın hatası. Bana da olmuştu o olay. Mouse'nin orta tuşuna basın oradan devam edin.

Farenin tekerleğine tıklamanız gerekiyor iz sürmeye devam etmek için yanlış hatırlamıyorsam.
Sanırsam o Türkçe yamanın hatası. Bana da olmuştu o olay. Mouse'nin orta tuşuna basın oradan devam edin.
Ya çok sağ olun arkadaşlar iki saattir Türkçe Yama hatası yüzünden yapamıyormuşum :D Sorunum çözüldü teşekkür ederim. Dediğiniz gibi farenin orta tekerleğine basınca izler gözüktü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı