RDR2 başlarken ne yapılmalı?

Katılım
24 Ağustos 2020
Mesajlar
360
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkesin sevdiği ve tavsiye ettiği RDR2 unutsam da tekrar oynarım diyor. Şu an başladım ve ben de çok sevdim görevleri, ortamı gerçekliği olsun mükemmel ancak bazı tavsiyeler lazım. Ne yapmam lazım? Para nasıl kazanırım? Bir de onur seviyesi diye bir şey varmış hikayenin akışını düzenliyor, tam olarak nedir? Para nasıl iyi kazanabilirim? Şu anlık avcılık ve ödül avcılığı ile para kazanıyorum. Tavsiye verirseniz sevinirim. Ayrıca Red Dead Online indirime girmiş alınır mı? Çünkü çok sevdim oyunu online da oynamak isterim.
 
1- para kazanmaya gerek yok oyunun verdiği para gayette yetti bana ayrıyeten birşeyler satın almak için 2- alınır 3- karakterlerle etkileşime geç ve milleti öldürme yeter.
 
Oyunda zevk aldığın şeyleri yap, para kazanayım diye kendini kasmana gerek yok, para her şekilde geliyor.

Onur konusunda da millete yardım et, gelene geçene selam var onur kazanırsın, tam tersi itlik uğursuzluk yap onur kaybedersin.

Söyleyeceklerim bu kadar iyi oyunlar.
 
RDR2 en büyük hayranlarından biri olarak söylersem, onur seviyesi hikayenin sonunu değiştiriyor. Eğer spoiler yemek istemiyorsanız oyunun sonunu araştırmayın. Benim önerim onur seviyenizi yüksek tutun. Onur seviyenizi balık tutup göle geri atarak onur seviyesi kasabilirsiniz. İyi eğlenceler😀 (Red Dead Online'da çok hile var. Ona göre alın derim)
 
Öncelikle onur seviyen son görevi etkiliyor ve onurun yüksek olursa mağazalardan indirim alabilirsin, para nasıl kazanırım sorusuna gelincede avcılık ödül avcılığı yapabilirsin bu şekilde para kazanırsın bir de insanları soyarak ve evlerini yağmalayarak para kazanabilirsin ama onur seviyen düşer ayrca sana önerim ingilizcen kötüyse Türkçe yama kur hikayeyi daha iyi anlayabilmen için. İyi oyunlar.
 
Gördüğün herkesle iyi şekilde iletişim kurmaya çalış bence güzel etkiliyor oyunun sonlarını.
 
İlerleyen görevlerde para derdiniz çözülecek merak etmeyin. Onur seviyesi oyunun sonunu etkiliyor.
 
Kardeşim öncelikle onur olayı iyi karakter veya kötü karakter yani it kopuk olarakmı yoksa şerefli olrakmı bittirmene bağlıyor bunu da en iyi yapabilecegin şey etkileşim NPC sürekli iltifat edip onur kazanabilir veya yardıma muhtaç insalara yardım edebilirsin(onurlu bittirmeni tavsiye ediyorum)para kısmına gelirsek oyunda haritada çeşitli bölgeler var deli para kasa bilecegin ya da yan görevler yaparakta kasabilirsin fakat bölgelere gidip 2K falan rahat verir Online gelecek olursak surverlar çok boş oluyor ama Ark varsa sarabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı