RDR2 chapter 4'ten sonrası en hızlı kaç saatte bitirilir?

tevtsgt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 19 Kasım'da RDR2 PS Plus servisinden kalkacak. Ben de kalkacağını bildiğim halde sürekli erteledim. Baktım süresi geçiyor oynamış olmak için bile olsa bitireyim dedim. Koştur koştur chapter 4'e kadar geldim. Buradan sonrasını(chapter 6'nın sonuna kadar) en hızlı kaç saatte bitirebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Chapter 5 baya kısa sürüyor, birkaç saatte biter. Chapter 6 ise biraz uzun bir kısım ama en kötü 20 saatte tüm oyunu rahatıkla bitirirsiniz gibime geliyor. Bugünü saymazsak 5 gününüz var ve hergün 4 saat oynarsanız bitmiş olur.

Bu 20 saatin içinde yan görevler var mı acaba?
Yok. Sadece ana hikaye ve at sürme. Tabi dediğiniz gibi hızlıca basıp, her yönden yardırırsanız 5 saat filan düşebilir. Chapter 6'dan sonra baya bir yavaşlama oluyor doğrusu, hızlı oynama yönünden. Chapter 6 ise çok uzun bir bölüm.

Artık zevk alabilir miyim bilemiyorum ama yapacak bir şey yok. Olmadı Türkçe dublaj full sinematik videolara bakacağım sonradan. Teşekkür ederim cevapladığın için.

An itibarı ile bitirmiş bulunmaktayım. Gerçekten müthiş bir deneyimdi. Saatlerime deydi doğrusu. İleride mutlaka bir şekilde tekrar oynayacağım ve bu sefer her şeyi ile birlikte bitireceğim. Teşekkürler Arthur Morgen, bütün her şey için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı