Sürprizbozan RDR2'de en iyi chapter hangisi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RzSlayer0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500

Nvidia RTX 4060
Meslek
Öğrenci
Merhaba RDR 2 neredeyse bitti ama ben etrafta Arthur ile (özellikle Arthur) dolaşıp toplanabilir eşyaları toplamak silah toplamak yan görevleri yapmak istiyorum. Bunun için en iyi chapter hangisi? Arthur'un çok bitkin olmadığı ve yan görevin bol olduğu bir chapter arıyorum. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan görevleri yapıp gelişeyim diye bir mantık yok RDR2 oyununda. Oyunun tadını çıkarmak için oynar ama Chapter 5'e gelip bırakmasın bence.
Yan görevlerle gelişmeyecek yanlış yazdım,toplanabilir falan bulcak eyer yapcak öyle

Ha ayrıca Chapter 5'in de ayrı havası var özellikle Guarma Adası'ndaki kısımda. Oraya glitch veya trainer mod falan kullanmadan sadece o bölümde gidebiliyorsun gitmişken iyice gezebilirsin. Çünkü orada sadece o bölümde keşfedebileceğin papağan, iguana gibi hayvanlar da var.

Yan görevlerle gelişmeyecek yanlış yazdım, toplanabilir falan bulacak eğer yapacak öyle.

Bence de sizin dediğiniz en mantıklısı ilk olarak 3. chapterı tamamen tüketicem sonra 4. chapterı tamamen böyle böyle tekrer bitireceğim ama her şeyi tamamlayarak.

Bence de sizin dediğiniz en mantıklısı ilk olarak 3. chapterı tamamen tüketicem sonra 4. chapterı tamamen böyle böyle tekrer bitireceğim ama her şeyi tamamlayarak.

Siz şu an chapter 3'ye falan ne durumdasınız oyundaki amacınız nedir net ona göre en iyi öneride bulunabilirim.

Siz şu an chapter 3'ye falan ne durumdasınız oyundaki amacınız nedir net ona göre en iyi öneride bulunabilirim.

Ben şimdi John'la oynuyorum hikaye bitmek üzere bayağı az kalmış galiba johna Abigailin onu affetmesi için bir ev aldım ve çete üylerini topluyordum Saidi ile en son bir ödül avcısından bir adam kaçırdık hikayede tam olarak buradayım ben en iyi chapterı oyunu bitirdikten sonra bir daha hangi chapterdan başlamalıyım olarak sormuştum işte yan görevleri tamamlamak için eşya toplamak için falan sormuştum.

Ben şimdi John'la oynuyorum hikaye bitmek üzere bayağı az kalmış galiba johna abigailin onu affetmesi için bir ev aldım ve çete üylerini topluyordum saidi ile en son bir ödül avcısından bir adam kaçırdık hikayede tam olarak buradayım ben en iyi chapterı oyunu bitirdikten sonra bir daha hangi chapterdan başlamalıyım olarak sormuştum işte yan görevleri tamamlamak için eşya toplamak için falan sormuştum.

Zamanınız varsa baştan başlayın o chaptera gelin doğunun efsanesi çantası yapın(her şeyden 99 tane taşımayı sağlar),atınızın görümünede uycak bir eğer yapın, hazine keşfedin bulun, kampı geliştirin ve yapabildiğiniz kadar challenge ve yan görev yapın mis olur.

Zamanınız varsa baştan başlayın o chaptera gelin doğunun efsanesi çantası yapın(her şeyden 99 tane taşımayı sağlar),atınızın görümünede uycak bir eğer yapın, hazine keşfedin bulun, kampı geliştirin ve yapabildiğiniz kadar challenge ve yan görev yapın mis olur.

Öyle yapmayı planlıyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı