RDR2 Chapter 6 Sister Calderon ile konuşma nasıl sağlanır?

sametsngr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Chapter 6'da Arthur tren istasyonuna gidiyor ve oyunun ilerleyişi tamamen bize bağlı oluyor. Bu sahnede ya Peder Swanson ya da Sister Calderon ile karşılaşıyoruz. Ben, Arthur’un Sister Calderon ile konuşmasını istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?
Chapter 4’te bir rahibeye denk geldim. Pazarda esir tutulan birilerini bir dükkandan kurtardım ama o kişi Sister Calderon değildi. Henüz kendisiyle karşılaşmadım. Yardımcı olabilecek var mı?

O köle görevinde tanıştığın adamın görevleri oluyor saint Denis'de onları yap.

Calderon o görevlerde oluyor.

Hatta başka önemli bir görevde o bölümlerde açılıyor.

Chapter 4’te “Brothers and Sisters, One and All” görevinin yapılması (çalınan rahibenin haçını geri getirmek). Chapter 5’te “Of Men and Angels” görevini tamamlamak (Katedralin önündeki bağış kasasına gidip ister yiyecek ister para bağışlamak), üstüne de yüksek onurunuz varsa Sister Calderon ile konuşurdunuz Peder Swanson yerine.

Chapter 4'te sadece köle pazarında ki esirleri kurtardım o sıra onurum vardı ama çok değildi. Sister Calderon görevleri açılmadı ve şuan chapter 6'dayım.

Chapter 4’te “Brothers and Sisters, One and All” görevinin yapılması (çalınan rahibenin haçını geri getirmek). Chapter 5’te “Of Men and Angels” görevini tamamlamak (Katedralin önündeki bağış kasasına gidip ister yiyecek ister para bağışlamak), üstüne de yüksek onurunuz varsa Sister Calderon ile konuşurdunuz Peder Swanson yerine.
Siz belirtmişsiniz ya chapter 4 ve 5 diye bu görevleri o dediğiniz chapter da yapmam değil mi?

Son düzenleme:
Chapter 4'te sadece köle pazarında ki esirleri kurtardım o sıra onurum vardı ama çok değildi. Sister Calderon görevleri açılmadı ve şuan chapter 6'dayım.

Siz belirtmişsiniz ya chapter 4 ve 5 diye bu görevleri o dediğiniz chapter da yapmam değil mi?
Men and angels görevini chapter 6 da yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı