Çözüldü RDR2 Core nasıl yenilenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O zaman daha hızlı yenilemek için bir yol sanırım. İçindeki coreu dolduruyorum zaten yanındaki çubuk hemen dolmadığı için sormuştum.

Ortadaki gözün içini dolduruyorum, yanındaki çubuk dolmuyor işte hemen. Uzun sürüyor, başka bir yolu yokmu hızlıEki Görüntüle 1458303 doldurmanın onu merak ettim.
Hocam o yandaki barlar core'unuza göre kendiliğinden doluyor. Yani core barınız doluysa, o yandaki bar da ona göre hızlı bir şekilde doluyor. Direkt tonic de kullanabilirsiniz ama çatışma anında daha işinize yarar, kendiliğinden dolacağı için tonic'i harcamaya gerek de yok.
Eğer o gözden bahsediyorsanız marketten yemek almanız gerek. Her yemeğin neyi doldurduğu yazıyor.
İçindekini dolduruyorum hocam ama özelliği açmak için nasıl dolduracağmı tam anlayamadım.

Yemek yemeniz gerek. Bir de bildiğim kadarıyla uzun bir süre sonra yavaşca doluyor. Online kısmında görmüştüm storyde var mı emin değilim.

O zaman daha hızlı yenilemek için bir yol sanırım. İçindeki coreu dolduruyorum zaten yanındaki çubuk hemen dolmadığı için sormuştum.

Ortadaki gözün içini dolduruyorum, yanındaki çubuk dolmuyor işte hemen. Uzun sürüyor, başka bir yolu yokmu hızlı
IMG20220721130316.jpg
doldurmanın onu merak ettim.

Tonik içmeniz lazım. Evlerden bulabilirsiniz ya da yine marketten satın alabilirsiniz. Özel olanları var sarı oluyor tüm çemberi dolduruyor falan. Normal olanları da var daha ucuz. Öldürdüğünüz kişileri lootlasanız istemediğiniz kadar olur zaten de yine marketten alabilirsiniz pahalı değil.

Ortadaki gözün içini dolduruyorum, yanındaki çubuk dolmuyor işte hemen. Uzun sürüyor, başka bir yolu yokmu hızlıEki Görüntüle 1458303 doldurmanın onu merak ettim.
Hocam o yandaki barlar core'unuza göre kendiliğinden doluyor. Yani core barınız doluysa, o yandaki bar da ona göre hızlı bir şekilde doluyor. Direkt tonic de kullanabilirsiniz ama çatışma anında daha işinize yarar, kendiliğinden dolacağı için tonic'i harcamaya gerek de yok.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı