RDR2 DLL hataları

Tolga277

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Epic Games üzerinden RDR2 oyununu aldım ve indirdim fakat oyuna girmek için tıkladığımda yaklaşık 30 saniye kadar hiçbir işlem yapılmıyor ve sonra da altta eklediğim fotoğraftaki kod hatalarını gösteriyor. Hatanın kaynaklı olduğu kaynakları hem Microsoft üzerinden hem de manuel olarak indirip attım, yeniden başlattım fakat sorun düzelmedi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim. Hepinize iyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,1 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    20,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben Epic Games üzerinden RDR2 oyununu aldım ve indirdim fakat oyuna girmek için tıkladığımda yaklaşık 30 saniye kadar hiçbir işlem yapılmıyor ve sonra da altta eklediğim fotoğraftaki kod hatalarını gösteriyor. Hatanın kaynaklı olduğu kaynakları hem Microsoft üzerinden hem de manuel olarak indirip attım, yeniden başlattım fakat sorun düzelmedi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim. Hepinize iyi günler dilerim.

Yanlış DLL sürümü (64bit 32bit) veya yanlış yere atmış olabilir misin?

Eğer mevcutsa öncelikle msvcp140.dll ve vcruntime140.dll dosyalarını C:\Windows\System32\ ve C:\Windows\SysWOW64 klasöründen silin. Daha sonra Visual 2015 paketini hem x86 hem de x64 sürümü olacak şekilde kurup tekrar deneyin.

Sorun çözülmezse PlayRDR2.exe için rapor paylaşın.

hem de manuel olarak indirip attım

Bir dahaki sefere eksik DLL dosyalarını internetten indirip atmayın. Yanlış bir yöntem.

@Tolga277

Sonuç nedir? Sorununuz çözüldü mü yoksa devam ediyor mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı