RDR2 düşük FPS veriyor

Ekran kartinin guncel olduguna eminim islemci ve BIOS'tan supheliyim virüs konusundada sadece bu site uzerinde bir forumda gordugum Türkçe yama indirdim oyuna ama bir tarama yapacagım bir faydası olup olmadiginı yazarim.

Yamalarda genelde virüs olur diye biliyorum siz bir kontrol edin.
 
Arkadaşlar tam olarak sorunumu anlatabildimmi emin değilim harita içinde a adinda bir bölge düsünün bu bölgede fps 75 85 arası ama b bolgesine gittigimde fps 40 45 filana duşüyor bu ikiside karekterin sabit duz baktigi at kosturdugu bir sahnede
 
Arkadaşlar tam olarak sorunumu anlatabildimmi emin değilim harita içinde a adinda bir bölge düsünün bu bölgede FPS 75 85 arası ama b bolgesine gittigimde FPS 40 45 filana duşüyor bu ikisi de karekterin sabit duz baktigi at kosturdugu bir sahnede.

İşlemciden kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi acaba?
 
R5 5600G.

Ne gibi mesela bu iki sahnede islemci kullanimina ve sicakligina dikkat ettim sicaklikta pek dikkate alincak bir degisiklik olmuyor 2 3 derece ama kullanim bazen yuzde 55 60'lara cikarken bazen 35 40'lara dusebiliyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı problemi yaşan olursa diye çözümü paylaşıyorum,
Belgelerime gidip,
Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings e girin ve içerdeki system.xml dosyasını silince FPS 100 oldu.

Forumlarda bir arkadaş böyle çözmüş sorunu.
 
İşlemci R5 5600G.
Ekran kartı 4060 Ti.
RAM 2x8GB.
MSI MAG 650W PSU.
512 GB SSD.

Yarı yarıya bir FPS kaybı var ama bu kadar olması normal mi ayrıca testlerde benim sistemim için ortalama 85 90 FPS görünüyor ben bu FPS değerlerine yer yer ulassamda 1 saatlik bir oyun deneyiminde ortalama 55 60 FPS görüyorum.

Oyun crack mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı