Çözüldü RDR2 ekrana NPC'nin kullandığı at arabası girdiği zaman 10 FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6700xt
Ryzen 5 5600
3x8 Corsair Vengeance RGB Pro
Gigabyte B550 Gaming X V2
Zalman N5 MF
Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba
1TB Kioxia Exceria G2
250GB Samsung 870 Evo
2x 1TB WD10EZEX
Meslek
theeroticbarber çalışanı
Selamlar, RDR2'de bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum. Normalde her yerde sabit 30FPS alıyorum ama ekrana herhangi bir NPC'nin kullandığı at arabası girerse direk 10 FPS düşüyor hatta bazen daha fazla. Ama at arabasını NPC sürmüyorsa FPS falan düşürmüyor. Bu herkeste olan bir şey mi? Çözümü nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem:
GTX 650 Ti Boost.
i7 4790.
16 GB RAM 1333 MHz.
Corsair VS550 550W.
Z97-HD3.
Snowman X4 işlemci soğutucusu.

Son düzenleme:
Başka kimsede böyle FPS düşmüyor ama.

Sorunun buna benziyor. Ekran kartı ve RAM'leri söküp geri takınca düzeldi demiş kendisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorunun buna benziyor. Ekran kartı ve RAM'leri söküp geri takınca düzeldi demiş kendisi.

Sağ olun hocam, birazdan deneyeceğim.

@kino hocam, şimdi oyuna girdim. Ne olduysa FPS 10-15 civarlarında geziyordu ayarlar aynı ayarlar.

Son düzenleme:
@kino hocam, şimdi oyuna girdim. Ne olduysa FPS 10-15 civarlarında geziyordu ayarlar aynı ayarlar.

FPS yarı yarıya düştü mü diyorsun? RAM'lerin birisini düzgün takamamış olabilirsin Görev Yöneticisi'ne baksaydın.

FPS yarı yarıya düştü mü diyorsun? RAM'lerin birisini düzgün takamamış olabilirsin görev yöneticisi'ne baksaydın.

Baktım hocam, her şey yerli yerinde sadece RDR2'de böyle bir sorun çıktı. Başka oyunlarda yok bu sorun.
FPS yarı yarıya düştü mü diyorsun?
35-40 FPS aldığım yerde 15-20 FPS alıyorum artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı