RDR2 en hızlı atı erkenden almalı mıyım?

Selamlar, şu an oyunun daha %21'ini bitirdim. Oyunu bitiren arkadaşım en hızlı beyaz Arap atını şimdiden almamı öneriyor. Gelişmesi çok uzun sürüyor, şimdiden oynamaya onunla başla dedi kendisi. Ben de oyunu akışına bırakıp ileride almam gerektiğini düşünüyorum ancak emin değilim, sizce şimdiden Youtube üzerinden yerine bakarak almalı mıyım yoksa akışına bırakarak ileride mi almalıyım?

Beyaz Arap atının 1. seviyesi, diğer para etmeyen tüm atların 4. seviyesinden daha iyidir. Beyaz Arap atını bulup evcilleştirin kesinlikle. Zaten oynadıkça seviye atlayacaktır. Saint Denis'te altın renginde Türkmen atı var o da çok iyi ancak onlara paralı ve ucuz değiller. Para ödemeden alabileceğiniz en iyi at beyaz Arap atıdır. Sadece biraz korkak ama onun dışında mükemmel bir yoldaş.

Selamlar, şu an oyunun daha %21'ini bitirdim. Oyunu bitiren arkadaşım en hızlı beyaz Arap atını şimdiden almamı öneriyor. Gelişmesi çok uzun sürüyor, şimdiden oynamaya onunla başla dedi kendisi. Ben de oyunu akışına bırakıp ileride almam gerektiğini düşünüyorum ancak emin değilim, sizce şimdiden Youtube üzerinden yerine bakarak almalı mıyım yoksa akışına bırakarak ileride mi almalıyım?
İlk defa oynadığından dolayı oyunu akışa bırakmanı öneririm. Eğer bulmak istiyorsan da YouTube'dan değil de sana bir harita verilmişti, ondan bakıp bulmanı öneririm.

En hızlı atı bulmana gerek olduğunu düşünmüyorum. Ben oyunun başında aldığım at ile sonuna kadar ilerledim. Kendinizi hikayenin akışına bırakın, en hızlı atı nasıl bulabilirsiniz diye telaşlanmayın.

Merhaba. Bende oyunun %40'ını bitirdim, normal de bir görev vardı ya at satıp yeni at alıyorduk orada o ATI satmadım ve oyun boyunca onu kullandım, geçen gezerken baskın yedim ve o at sırtımdan bıçakladı resmen bende nefret duydum Google'dan lokasyonuna bakıp o ATI aldım ve memnunum güzel bence alabilirsin. (1500 dolarım vardı para ile alacaktım para ile düzgün at yoktu o yüzden aldım)

Beyaz Arap atını haritada bulup kullanabilirsin satın almana gerek yok
Almaktan kastım bulmaktı, teşekkürler.
İlk defa oynadığından dolayı oyunu akışa bırakmanı öneririm. Eğer bulmak istiyorsan da YouTube'dan değil de sana bir harita verilmişti, ondan bakıp bulmanı öneririm.
Ne zaman verildi, hangi harita? Emin misiniz, ileride verilecek olmasın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı