RDR2 en hızlı atı erkenden almalı mıyım?

Listeler istatikseldir. İstatistik dışında huy da önemli. Benim favorilerim Missouri Fox Trotter, Turkoman. İstatiksel olarak en iyi at :

Rose Grey Bay Arabian

Doğru ancak bunun satın alınması içi
Oyunda kaç saatiniz olduğunu söyleyebilir misiniz? Merak ederim de böyle şeyleri :D
Soru bana değil ama şahsen benim 150 saat sadece ana hikayeye ilk başladığım zamandan var üzerine modlarla falan da çok kez oynadım bitirdim. Alıntıladığınız listedeki stat olarak en iyi at oyunu bitirmeden alabileceğiniz bir at değil onun peşinde koşup spoiler veya gereksiz zaman kaybına uğramayın.

Oyunda kaç saatiniz olduğunu söyleyebilir misiniz? Merak ederim de böyle şeyleri :D
Bahsi geçen at bu ayrıca üzerindeki eyer de oyundaki en iyi eyer. Atların önemi kadar eyerlerde aşırı fark ediyor eğer eyerlere hiç bakmadıysanız. Tavsiyem eyerlere de bir göz atın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_20221216_223520.png
    Ekran görüntüsü_20221216_223520.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 122
Tam olarak ne farkı oluyor ki?
Atların dayanıklılık düşme hızı, yenilenme hızı gibi şeyleri etkiliyor. Dandik atlarda çok fark ediyor iyi atlarda çok önemli değil. Ekstra ekstra oyunu %100 bitirip tüm başarımları açmak isterseniz bir şehirden bir şehre şu sürede suya hiç dokunmadan git gibi görevler var ancak orada işinize yarar. Birde haritada boş boş gezecekseniz yukarıda paylaştığım at ve eyer hiç yorulmadan map in bir ucundan diğerine gidebiliyor :D

Oyundaydım anlık görüntü attım buyur farkına bak.
Bu eyer de bahsettiğim ama dediğim gibi iyi atlarda çokta önemli değil.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_20221216_224833.png
    Ekran görüntüsü_20221216_224833.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 112
Az önce 3. bölüme geçtim, Turkoman atının görevine geldiğimde alacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Turkoman atını aldım ancak eyerimi kendisine takamıyorum, nedendir sizce?

1671310184985.png
1671310193992.png

Ayrıca bu Turkoman'a geçmeliyim değil mi? Herhangi bir yanlış yok umarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı