RDR2 Epic Games Türkçe yama var mı?

Emir_Bey31

Centipat
Daha fazla  
Epic Games'ten RDR2 aldım normalde ing oynarım dedim ama hikayeyi tam kavramak için Türkçe mecbur. Oyunu bozmayacak save dosyalarini bozmayacak (Epic bu konuda iyi değil) güvenilir bir Türkçe yama varsa paylaşabilir misiniz hikayede fazla ilerlemeden bir yama bulursam güzel olur.

Genelde tüm istemcilerle uyumlu. Steam, Epic, Rockstar farketmiyor. Kullandığım en güncel yamalardan biridir.

El çevirisi varken makine çeviri kullanılmasını gerektirecek bir durum yok. Online için kullanılacaksa kullanılabilir.
Makine çevirisi değil zaten el ile çevirmiş metinler. Çeviri grubunun adı "Makine Çeviri". Ben kullandım gayet kaliteli bir yama.

Bu arada yapımcıları aynı olabilir sizin attığınız ile benimki çünkü fazla çeviri yapan yok bu oyuna.

Makine çevirisi değil zaten el ile çevirmiş metinler. Çeviri grubunun adı "Makine Çeviri". Ben kullandım gayet kaliteli bir yama.

Bu arada yapımcıları aynı olabilir sizin attığınız ile benimki çünkü fazla çeviri yapan yok bu oyuna.
Aynı değil ikisi de farklı yamalar. Makine Çeviri grubu el ile çeviri yapmıyor. Yapay zeka ile çevirip bazı hatalı yerleri düzeltiyorlar bu kadar. Ayrıca MÇ yamasında sürekli yama'nın exesini açmak zorunda kalınıyor, benim attığım yamada böyle bir sorun yok. İçeriklerine bakarsanız anlarsınız.

Makine Çeviri grubu el ile çeviri yapmıyor. Yapay zeka ile çevirip bazı hatalı yerleri düzeltiyorlar bu kadar
Bazıları öyle ama bu yama El ile çevrildi.

1.PNG
2.PNG

Genelde tüm istemcilerle uyumlu. Steam, Epic, Rockstar farketmiyor. Kullandığım en güncel yamalardan biridir.
Hocam bu hangi yıldan güncel mi yani

Hocam sunucuya girdimde ben bugün yükledim oyunu versiyonları uyar mi uyarsa burdan yuklicem bide bu dosyaları bozmaz değilmi teşekkürler iyi akşamlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı