Çözüldü RDR2 "exited unexpectedly" hatası | 0xc000001d

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inside95

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
PT
Merhaba kardeşlerim, abilerim. Ben oyunu 13 Mayıs'ta Steam'den aldım 18 Mayıs oldu 1 dk bile oynayamadım bu hata yüzünden internette ne önerdilerse yaptım anakartı bile bozdum 200 TL masraf yaptım 5 gün içinde destekle görüştüm biliyorsunuz destek hiçbir zaman işe yaramamıştır halende yaramıyor bu hata çözülürmü veya gelecek olan güncelleme ile mi çözülür beklemeli miyim?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.05.18 - 09.09.47.44.png
    Desktop Screenshot 2020.05.18 - 09.09.47.44.png
    402,9 KB · Görüntüleme: 188
Çözüm
SSE 4.1 destekli FX işlemciye geçilerek çözülmüştür. Bir dosya daha kapanır böylece. Yeterli dökümanınız varsa çözülmeyecek sorun yok gibi 😎
Merhaba ben internette ve burada ne söylediyseniz denedim 13 Mayıs 2020'de aldım oyunu 18 Mayıs oldu 1 dk bile oynayamadım. Menüye giriyor story veya Online başlat basıyorum 15 sn sonra exited hatasını veriyor. Günlerdir bununla uğraşıyorum.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.05.18 - 09.09.47.44.png
    Desktop Screenshot 2020.05.18 - 09.09.47.44.png
    402,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşır mısınız?

Windows'unuz güncel değilse güncelleyin.

Tüm driverlarınız güncel mi? Değilse elle güncelleyin. Yardımcı programlar yardımı olmadan.

Son düzenleme:
Merhaba ben internette ve burada ne söylediyseniz denedim 13 Mayıs 2020'de aldım oyunu 18 Mayıs oldu 1 dk bile oynayamadım menüye giriyor story veya Online başlat basıyorum 15 sn sonra exited hatasını veriyor günlerdir bununla uğraşıyorum.

Hocam oyunu bitirip sileli çok zaman oluyor, yazdığım gibi belgelerden çözmüşüm sorunu. Eğer hiçbiri işe yaramadıysa size nasıl yardım edeceğim bilmiyorum. Yeni konu açmışsınız oradan yardımcı olmaya çalışırlar umarım.

Hocam oyunu bitirip sileli çok zaman oluyor, yazdığım gibi belgelerden çözmüşüm sorunu. Eğer hiçbiri işe yaramadıysa size nasıl yardım edeceğim bilmiyorum. Yeni konu açmışsınız oradan yardımcı olmaya çalışırlar umarım.

Dediğim gibi her şeyi denedim olmuyor sizce gelecek olan güncelleme ile düzelir mi?

Grafik ayarlarındadan DirectX 12'i değiştirip Vulkan moduna alırsanız sorununuz çözülecektir. Oyunu kapatıp tekrar girebilirsiniz.

Grafik ayarlarındadan DirectX 12'i değiştirip Vulkan moduna alırsanız sorununuz çözülecektir. Oyunu kapatıp tekrar girebilirsiniz.

Denedim her şeyi denedim olmuyor gerçekten günlerdir ağlama derecesine geldim artık. Bakın saat ve tarihe köşeden yine olmuyor. Giriyorum story veya Online basıyorum 15 saniye yükleniyor sonra bu hata.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.05.18 - 23.11.28.85.png
    Desktop Screenshot 2020.05.18 - 23.11.28.85.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Son düzenleme:
2 Hafta önce gelmiş diğerlerine baktım her ayın başlarında güncelleme yapmışlar neden gelmesin ki GTA 5'e bile halen geliyor yıl 2020.

Sen çözebildinmi kendinde bu sorunu.

Evet ben çözdüm ve bu sorun oyun çıktığından beri var, çözmeye çalışmadılar o yüzden geleceğini sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı