Çözüldü RDR2 "exited unexpectedly" hatası | 0xc000001d

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

inside95

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
PT
Merhaba kardeşlerim, abilerim. Ben oyunu 13 Mayıs'ta Steam'den aldım 18 Mayıs oldu 1 dk bile oynayamadım bu hata yüzünden internette ne önerdilerse yaptım anakartı bile bozdum 200 TL masraf yaptım 5 gün içinde destekle görüştüm biliyorsunuz destek hiçbir zaman işe yaramamıştır halende yaramıyor bu hata çözülürmü veya gelecek olan güncelleme ile mi çözülür beklemeli miyim?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.05.18 - 09.09.47.44.png
    Desktop Screenshot 2020.05.18 - 09.09.47.44.png
    402,9 KB · Görüntüleme: 188
Çözüm
SSE 4.1 destekli FX işlemciye geçilerek çözülmüştür. Bir dosya daha kapanır böylece. Yeterli dökümanınız varsa çözülmeyecek sorun yok gibi 😎
Hepsi yazıyor zaten, belgelerden Vulkan yerine DX12 yazdım. Okuyup denediğine emin misin?

Evet denedim biri Vulkan yap dedi yaptım yine olmadı çok şey yaptım olmuyor. Format attım anakartı bozdum 200 lira masraf yaptım yok olmuyor olmuyor.

Dediğiniz raporu hazırladım, umarım faydası olur.

Rapor paylaşır mısınız?

Windows'unuz güncel değilse güncelleyin.

Tüm driverlarınız güncel mi? Değilse elle güncelleyin. Yardımcı programlar yardımı olmadan.

Burada dediğiniz her şeyi yaptım. her şeyim güncel. şimdi rapor alıp gönderecek size ama raporu alabilecek miyim? çünkü videoda gördüğüm üzere oyun hiç açılmadan hata veriyor. benimki menüye kadar giriyor. sonra başlat diyorum oyun yüklenirken 10 saniye sonra hatayı veriyor. yani o program görür mü hatayı?

Hata raporu.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.05.19 - 11.12.28.86.png
    Desktop Screenshot 2020.05.19 - 11.12.28.86.png
    263,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızdaki kurulu olan DirectX'i kaldırıp bunu kurar mısınız?

DirectX İndirme Aracı

Ekran kartınızın sürücüsünü de bu rehberdeki gibi kaldırıp en güncel sürümü kurun.

Birde bilgisayarınızda VirtualBox kurulu mu? Kuruluysa kaldırır mısınız?

Bilgisayarınızdaki kurulu olan DirectX'i kaldırıp bunu kurar mısınız?

DirectX İndirme Aracı

Ekran kartınızın sürücüsünü de bu rehberdeki gibi kaldırıp en güncel sürümü kurun.

Bir de bilgisayarınızda Virtualbox kurulu mu? Kuruluysa kaldırır mısınız?

Şu an dediğiniz her şeyi eksiksiz yaptım sonuç yok aynı şekilde başlat diyorum story veya Online yüklenirken hatayı veriyor.

Adım adım dgidelim:
  • Oyuna doğrulama yap ilk olarak. Çok fazla path not found var.
  • Kullanmıyorsan Virtualbox'ı kaldır. Pek hoşuma gitmedi oyunun sürekli onun dosyalarıyla çakışması.
Sorun devam ederse tekrar rapor paylaş.

Bende Virtualbox zaten yüklü değil ne olduğunu bile bilmiyorum. 4 gün önce doğrulama yaptım 8 GB yükledi ama düzelmedi. Geçen yine yaptım doğrulandı dedi bir şey değişmedi. Raporda paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu makaleye bir göz atın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı