A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, ilk finali bitirdim. Sürprizbozan: RDR2 Final Arthur Morgan reise Allah rahmet eylesin diyorum. Sonrasına başladım ancak anlamsız geldi. Oynamaya değer mi? Asıl final de iyi değilmiş sanırım.
Merhabalar, ilk finali bitirdim. Sürprizbozan: RDR2 Final Arthur Morgan reise Allah rahmet eylesin diyorum. Sonrasına başladım ancak anlamsız geldi. Oynamaya değer mi? Asıl final de iyi değilmiş sanırım.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 31 Ağustos 2021 #2 Finali gayet güzel aslında. Tatmin olmuş bir biçimde kalkarsınız hocam oyunun başından final sonrası. Bu arada ek bir bilgi vermem gerekirse RDR2, RDR1'in öncesini anlatıyor.
Finali gayet güzel aslında. Tatmin olmuş bir biçimde kalkarsınız hocam oyunun başından final sonrası. Bu arada ek bir bilgi vermem gerekirse RDR2, RDR1'in öncesini anlatıyor.
3 382865 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 442 Çözümler 1 31 Ağustos 2021 #3 Oyunun story mode'unu tam olarak oynadıysan gayet tatmin edici ve güzel bir son. Zaten RDR1'i oynadıktan sonra "ohh" diyosun.
Oyunun story mode'unu tam olarak oynadıysan gayet tatmin edici ve güzel bir son. Zaten RDR1'i oynadıktan sonra "ohh" diyosun.
hacimantvv Kilopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 31 Ağustos 2021 #4 Akif dedi: Merhabalar, ilk finali bitirdim. Sürprizbozan: RDR2 Final Arthur Morgan reise Allah rahmet eylesin diyorum. Sonrasına başladım ancak anlamsız geldi. Oynamaya değer mi? Asıl final de iyi değilmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam oynayın ikinci sonu da. American Venom müziğinin tadına bakmayan, arthurun intikamı için yola çıkmayan kendine RDR2 bitirdim demesin
Akif dedi: Merhabalar, ilk finali bitirdim. Sürprizbozan: RDR2 Final Arthur Morgan reise Allah rahmet eylesin diyorum. Sonrasına başladım ancak anlamsız geldi. Oynamaya değer mi? Asıl final de iyi değilmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam oynayın ikinci sonu da. American Venom müziğinin tadına bakmayan, arthurun intikamı için yola çıkmayan kendine RDR2 bitirdim demesin
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 31 Ağustos 2021 #5 +Sürpriz bozanı açmam gerek. -Hayır daha bitirmedin.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #6 Akif dedi: Merhabalar, ilk finali bitirdim. Sürprizbozan: RDR2 Final Arthur Morgan reise Allah rahmet eylesin diyorum. Sonrasına başladım ancak anlamsız geldi. Oynamaya değer mi? Asıl final de iyi değilmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Rdr 2 final Kesinlikle değer hocam Micah ve Dutch ile yüzleşmek için bile değer. Artı olarak John Marston un RDR 1'deki hikayesinin zeminini hazırlıyor
Akif dedi: Merhabalar, ilk finali bitirdim. Sürprizbozan: RDR2 Final Arthur Morgan reise Allah rahmet eylesin diyorum. Sonrasına başladım ancak anlamsız geldi. Oynamaya değer mi? Asıl final de iyi değilmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Rdr 2 final Kesinlikle değer hocam Micah ve Dutch ile yüzleşmek için bile değer. Artı olarak John Marston un RDR 1'deki hikayesinin zeminini hazırlıyor
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Ağustos 2021 #7 hacimantvv dedi: Hocam oynayın ikinci sonu da. American Venom müziğinin tadına bakmayan, arthurun intikamı için yola çıkmayan kendine RDR2 bitirdim demesin Genişletmek için tıkla... Ya intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum ama adam beni bakkala çırak yapıyor. Bırak beni alayım intikamımı ama böyle yavaş ilerlemesi canımı sıktı.
hacimantvv dedi: Hocam oynayın ikinci sonu da. American Venom müziğinin tadına bakmayan, arthurun intikamı için yola çıkmayan kendine RDR2 bitirdim demesin Genişletmek için tıkla... Ya intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum ama adam beni bakkala çırak yapıyor. Bırak beni alayım intikamımı ama böyle yavaş ilerlemesi canımı sıktı.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 31 Ağustos 2021 #8 Sürprizbozan Arthur Morgan niye öldü yahu? Tüh. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #9 Akif dedi: Ya intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum ama adam beni bakkala çırak yapıyor. Bırak beni alayım intikamımı ama böyle yavaş ilerlemesi canımı sıktı. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu oynamadıysanız gayet normal. Ben geçtiğimiz karakterin John olduğunu bile sonradan anladım tipi bayağı değişiyor.
Akif dedi: Ya intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum ama adam beni bakkala çırak yapıyor. Bırak beni alayım intikamımı ama böyle yavaş ilerlemesi canımı sıktı. Genişletmek için tıkla... İlk oyunu oynamadıysanız gayet normal. Ben geçtiğimiz karakterin John olduğunu bile sonradan anladım tipi bayağı değişiyor.
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 31 Ağustos 2021 #10 Güzel hikaye. Bizde RDR Online da milleti halatla bağlayıp atlarla koşturuyoruz.