Çözüldü RDR2 forth walley nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shadow.0

Decapat
Yer
Sinop
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram
Ps5 slim 1tb
ps4 slim 500gb
Meslek
öğrenci
Oyuna yeni başladım, fort walley diye bir yerde çevresi duvarla kapalı bir yer var. Oradakilerle çatışmaya girdim wanted uyarısı verdi. Burası nedir, girmenin yolu var mı? Wanted onur düşürür mü? Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyuna yeni başladım, fort walley diye bir yerde çevresi duvarla kapalı bir yer var. Oradakilerle çatışmaya girdim wanted uyarısı verdi. Burası nedir, girmenin yolu var mı? Wanted onur düşürür mü? Yardım eder misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda nasıl girileceğini söylüyor bana kalırsa girmeye fazla uğraşma yanlış hatırlamıyorsam ana görevlerin 1 tanesi o mekanda geçiyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda nasıl girileceğini söylüyor bana kalırsa girmeye fazla uğraşma yanlış hatırlamıyorsam ana görevlerin 1 tanesi o mekanda geçiyordu.

Çözüm

Bir ordu üssü gibi bir şey içerisinde askerler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı