RDR2 General Store açılmıyor

Hocam öncelikle ayrı bir konu açsan daha yararına olur ama RDR 2'de photo mode geçmek için 'n' değil "F6" tuşu eğer değiştirmediysen.
Umarım çözülür.😃
Evet F6 imiş ama o da işe yaramadı :D Neyse dediğiniz gibi yeni konu açacağım. General Store için ise, Valentine kasabasına giderim artık yapacak bir şey yok :D

----Güncellendi----

@walter wick Hocam artık ekran görüntüsü alabiliyorum :) Tam dediğiniz gibi haritada ekran görüntüsü alacaktım. Saint Denis'e gitmiştim ben. Haritadan Rhodes'a bir geldim. General Store'un üstündeki "kilit" işareti artık yok. Sanırım açılmış. Ama açıldığını doğrulamak için şimdi atıma atlayıp tekrardan Rhodes kasabasına gideceğim.

----Güncellendi----

@walter wick Evet, tahmin ettiğim gibi açılmış.

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2023.03.26 - 18.53.27.46.png

Herhalde bir bug oluştu. Sonra kasabadan çıkıp geri dönünce düzeldi. Bu şişko herifin marketi için ne uğraştık :)

Son düzenleme:
Evet F6 imiş ama o da işe yaramadı :D Neyse dediğiniz gibi yeni konu açacağım. General Store için ise, Valentine kasabasına giderim artık yapacak bir şey yok :D

----Güncellendi----

@walter wick Hocam artık ekran görüntüsü alabiliyorum :) Tam dediğiniz gibi haritada ekran görüntüsü alacaktım. Saint Denis'e gitmiştim ben. Haritadan Rhodes'a bir geldim. General Store'un üstündeki "kilit" işareti artık yok. Sanırım açılmış. Ama açıldığını doğrulamak için şimdi atıma atlayıp tekrardan Rhodes kasabasına gideceğim.

----Güncellendi----

@walter wick Evet, tahmin ettiğim gibi açılmış.

Eki Görüntüle 1715883
Herhalde bir bug oluştu. Sonra kasabadan çıkıp geri dönünce düzeldi. Bu şişko herifin marketi için ne uğraştık :)

Çözüldüğüne sevindim hocam iyi oyunlar.
o dükkan'a ilk girince person bizi güzel bir şekilde karşılıyor.

1679848623186.png

Son düzenleme:
Çözüldüğüne sevindim hocam iyi oyunlar.
o dükkan! A ilk girince person bizi güzel bir şekilde karşılıyor.

Eki Görüntüle 1715926
Evet, ben de bilmiyordum. Normalde bu dükkanın satıcısı farklı biriydi. İçeri bir girdim, Pearson ile karşılaşınca şaşırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı