haykokan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar RDR2'ye en son 1 yıl önce falan girmişimdir. Bugün tekrardan gireyim dedim bir türlü giremiyorum. Dosyaları doğrulamayı denedim yine olmadı, safe mode dedim yine olmadı. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Screenshot_11.png 44,2 KB · Görüntüleme: 23 Screenshot_10.png 21,2 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2025
Arkadaşlar RDR2'ye en son 1 yıl önce falan girmişimdir. Bugün tekrardan gireyim dedim bir türlü giremiyorum. Dosyaları doğrulamayı denedim yine olmadı, safe mode dedim yine olmadı. Ne yapmam lazım?
Çözüm haykokan 20 Mayıs 2025 Wmir dedi: Gelişmiş sistem ayarları> performans> ayarlar> gelişmiş> sanal belleği, sistem yönetimli boyut olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim işe yaramamıştı, Belgelerimden system'i not defteriyle a.ıp DX12'yi Vulkan yaptım açıldı.
Wmir dedi: Gelişmiş sistem ayarları> performans> ayarlar> gelişmiş> sanal belleği, sistem yönetimli boyut olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim işe yaramamıştı, Belgelerimden system'i not defteriyle a.ıp DX12'yi Vulkan yaptım açıldı.
Wmir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Çözümler 13 20 Mayıs 2025 #2 Gelişmiş sistem ayarları> performans> ayarlar> gelişmiş> sanal belleği, sistem yönetimli boyut olarak dener misiniz? Artı 0 Eksi
Gelişmiş sistem ayarları> performans> ayarlar> gelişmiş> sanal belleği, sistem yönetimli boyut olarak dener misiniz?
KS KS haykokan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #3 Wmir dedi: Gelişmiş sistem ayarları> performans> ayarlar> gelişmiş> sanal belleği, sistem yönetimli boyut olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim işe yaramamıştı, Belgelerimden system'i not defteriyle a.ıp DX12'yi Vulkan yaptım açıldı. Artı 0 Eksi Çözüm
Wmir dedi: Gelişmiş sistem ayarları> performans> ayarlar> gelişmiş> sanal belleği, sistem yönetimli boyut olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim işe yaramamıştı, Belgelerimden system'i not defteriyle a.ıp DX12'yi Vulkan yaptım açıldı.