Çözüldü RDR2 görev gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Horseman

Megapat
Daha fazla  
Meslek
web dizayn - modcu
En son bir adamı hapishaneden kurtardım demirliklere çengel takıp duvarı kırıp çıkardık. Sonra haritada bir tane sarı görev simgesi var ama orayada gidilmiyor başkada görev gelmiyor. Hem gece hem gündüz kontrol ettim yok. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• a11.png
    a11.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 765
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Blackwater'a giriş yaptığım an üstüme 20 kişilik orduyla saldırıyorlar bir şekilde öldürüyorum onları ardı arkası kesilmiyor ha bire geliyorlar. Galiba şimdi buraya girilmeyecek diye anladım. Normal yoldan gitmiştim galiba başka yollardan girmem gerekiyor değil mi?

Evet. İşaretlediğim yerden gitmeniz lazım.

avG7W5PdjT.png
En son bir adamı hapishaneden kurtardım demirliklere çengel takıp duvarı kırıp çıkardık. Sonra haritada bir tane sarı görev simgesi var ama orayada gidilmiyor başkada görev gelmiyor. Hem gece hem gündüz kontrol ettim yok. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Sarı göreve gitmelisin. Görev simgesinin yakınlarında kamp olmalı, görev oradan başlayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Blackwater'ın içine girmiyorsun. Görevin olduğu yer Blackwater'a bakan bir tepe, yani gidebilirsin.

Blackwater'a giriş yaptığım an üstüme 20 kişilik orduyla saldırıyorlar bir şekilde öldürüyorum onları ardı arkası kesilmiyor ha bire geliyorlar. Galiba şimdi buraya girilmeyecek diye anladım. Normal yoldan gitmiştim galiba başka yollardan girmem gerekiyor değil mi?

Evet. İşaretlediğim yerden gitmeniz lazım.

avG7W5PdjT.png

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı