Ekran kartım 3050. Dlssle 70 80 fps verirken 8x MSAA 30 fpslere kadar düştü. Monitörümde 1080p . Galiba eldekilerle bu kadar oluyorBu oyunda TAA yüzünden bulanıklık sorunu mevcut. Ayarları en az Ultra Preset'te kullandığına emin ol. Mümkünse 4K'da oyna. 1080p'de isen Resolution Scale'i x2.000 yap.
RDR2 YouTube videolarını izlediğimde görüntü kalitesi büyülüyor ama ben ultrada açtığımda GTA 5 grafikleri gibi bir görüntü veriyor. O YouTube'dakiler modlu mu yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum?
Görüntü kalite fark edilmeyecek kadar artıyor. Fps 30lara çakılıyor.DLSS'i tamamen kapatıp ayarları fullemeyi deneyin.
Ekran kartım 3050. DLSS'le 70 80 FPS verirken 8X MSAA 30 FPS'lere kadar düştü. Monitörümde 1080p. Galiba eldekilerle bu kadar oluyor![]()
FXAA nedir hocam onu kapalı mı bırakayım?Peki görüntü kalitesi düzeldi mi? Düzeldiyse FPS'inizi artırmak için TAA'yı fulleyip MSAA'yı kapatabilir misiniz? Eğer yine bozulursa TAA yine fulleyip MSAA'yı 2X deneyin. Görüntü kalitesi düzeldiyse mesajımı çözüldü diye rapor edebilirseniz sevinirim.
FXAA nedir hocam onu kapalı mı bırakayım?
Sharpnessi fulleyip en iyi sonucu böyle aldım gibi. FPS 40larda ama görüntü net. Kalite yine kötü. Sadece o puslu hava ortadan kalktı.Hocam TAA Medium'da, FXAA açık, en altlarda TAA sharpness gibi bir şey olması lazım, onu da fulle direkt oyunun görüntüsü netleşir. Olmazsa bir de resulation scale diye bir ayar olması lazım onu da 5/4 yapar mısınız? Eğer yine düzelmezse TAA ve FXAA kapatıp MSAA fulleyebilir misiniz?
Sharpnessi fulleyip en iyi sonucu böyle aldım gibi. FPS 40'larda ama görüntü net. Kalite yine kötü. Sadece o puslu hava ortadan kalktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.