T Türkelçisi Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 RDR2 de grizzlies in tam r harfinde Dead or alive gözüküyor ne yapmalıyım ben orada suç falan işlemedim en son chapter 3'e geçtim ve bu oldu ne yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2024
RDR2 de grizzlies in tam r harfinde Dead or alive gözüküyor ne yapmalıyım ben orada suç falan işlemedim en son chapter 3'e geçtim ve bu oldu ne yapacağım.
pisipapiks Picopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Hikayenin bölümü. Artı 0 Eksi
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 2 Temmuz 2024 #3 Postaneye gidip kellene konulan ödülü öde. Senin suç işlemene gerek yok, hikaye gereğide oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS T Türkelçisi Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 maximilian borsodi dedi: Postaneye gidip kellene konulan ödülü öde. Senin suç işlemene gerek yok, hikaye gereğide oluyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bounty gözükmüyor para ödülü falan yok postaneden kontrol ettim. pisipapiks dedi: Hikayenin bölümü. Genişletmek için tıkla... Ne zaman bitiyor biliyor musunuz hocam bir de yakın zamanda tren soygunu yaptık ondan mı acaba? Artı 0 Eksi
maximilian borsodi dedi: Postaneye gidip kellene konulan ödülü öde. Senin suç işlemene gerek yok, hikaye gereğide oluyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bounty gözükmüyor para ödülü falan yok postaneden kontrol ettim. pisipapiks dedi: Hikayenin bölümü. Genişletmek için tıkla... Ne zaman bitiyor biliyor musunuz hocam bir de yakın zamanda tren soygunu yaptık ondan mı acaba?
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 2 Temmuz 2024 #5 Türkelçisi dedi: Yok hocam bounty gözükmüyor para ödülü falan yok postaneden kontrol ettim. Ne zaman bitiyor biliyor musunuz hocam bir de yakın zamanda tren soygunu yaptık ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... O zaman hikaye gereği, yapacak bir şey yok o bölgeye girmeyin. Artı 0 Eksi
Türkelçisi dedi: Yok hocam bounty gözükmüyor para ödülü falan yok postaneden kontrol ettim. Ne zaman bitiyor biliyor musunuz hocam bir de yakın zamanda tren soygunu yaptık ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... O zaman hikaye gereği, yapacak bir şey yok o bölgeye girmeyin.
KS KS T Türkelçisi Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #6 maximilian borsodi dedi: O zaman hikaye gereği, yapacak bir şey yok o bölgeye girmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. Artı 0 Eksi
maximilian borsodi dedi: O zaman hikaye gereği, yapacak bir şey yok o bölgeye girmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler.