Sürprizbozan RDR2 hakkında düşüncelerim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
RDR2 hakkında düşüncelerim.

Az önce bitirdim. Zaten Arthur'un öleceğini biliyordum, John'un ise yaşayacağını. Bu yüzden mantık yapıp her türlü Arthur öleceği için belki John'a parayı verebilirim diye sonda para seçeneğini seçtim, ama Arthur öldü. Ben fazla yan görev yapmadım, sanırım bundan dolayı onurum düşüktü. Ben de tekrar finali oynayıp bu sefer John ile gitmeyi seçeceğim, yine öleceğini biliyorum. Ben beğendim, bu oyunu ertelemiştim bayağı, nedeni ise uzun olması ve genellikle yavaş olmasıydı, ama sıkılmadan oynadım, muhtemelen John'daki geri kalan şeyleri de yapınca silerim. Keşke ilk PC'yi aldığımda oynasaydım.

Bu arada bilen varsa, John olarak Micah ile savaşmaya gitmek için ne yapmak lazım, yani seçtiğim son, onur falan etkiliyor mu oraya gitmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Az önce bitirdim. Zaten Arthur'un öleceğini biliyordum, John'un ise yaşayacağını. Bu yüzden mantık yapıp her türlü Arthur öleceği için belki John'a parayı verebilirim diye sonda para seçeneğini seçtim, ama Arthur öldü. Ben fazla yan görev yapmadım, sanırım bundan dolayı onurum düşüktü. Ben de tekrar finali oynayıp bu sefer John ile gitmeyi seçeceğim, yine öleceğini biliyorum. Ben beğendim, bu oyunu ertelemiştim bayağı, nedeni ise uzun olması ve genellikle yavaş olmasıydı, ama sıkılmadan oynadım, muhtemelen John'daki geri kalan şeyleri de yapınca silerim. Keşke ilk PC'yi aldığımda oynasaydım.

Bu arada bilen varsa, John olarak Micah ile savaşmaya gitmek için ne yapmak lazım, yani seçtiğim son, onur falan etkiliyor mu oraya gitmek için?
John için onur etkili değildir. İster iyilik timsali ister şeref yoksunu olarak oynayın. Her türlü or..'nu aşağı alacaksınız, merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hikayeye devam et kapanış görevlerini yap.

Genel olarak nasıl buldunuz oyunu?

Oyun daha bitmedi. Bazı insanlar John antipatisi olduğu için çoğunlukla oyunu bitirmeden, kapıyorlar. John ile daha oynuyorsunuz ve sizin alerjiniz yoksa baya zevkliler, görevler. Micah'ta oyunun son görevi oluyor.

Spoiler.

-
'' Ben beğendim, bu oyunu ertelemiştim bayağı, nedeni ise uzun olması ve genellikle yavaş olmasıydı, ama sıkılmadan oynadım, muhtemelen geri kalan şeyleri de yapınca silerim. Keşke ilk PC'yi aldığımda oynasaydım.''
ifadelerini kullanmış.

Oyun daha bitmedi. Bazı insanlar John antipatisi olduğu için çoğunlukla oyunu bitirmeden, kapıyorlar. John ile daha oynuyorsunuz ve sizin alerjiniz yoksa baya zevkliler, görevler. Micah'ta oyunun son görevi oluyor.

Spoiler.
İsmi yukarıda belirtili olan vatandaşı sevmeyenler ilk oyundan haberi olmayanlardır.

Cyberpunk 2077'yi de çok sevmiştim, RDR2'yi daha üstün görüyorum ama çok da fazla değil. Bu uzun oyunu hiç sıkılmadan oynadım, ben başlarda da fazla sıkılmadım. Gerçekçi olarak gördüm. Mesela atımla kaza yaptığım zaman atımı okşuyordum, yemek veriyordum.

Grafikler de çok iyiydi.

Son düzenleme:
Cyberpunk 2077'yi de çok sevmiştim, daha üstü görüyorum ama çok da fazla değil. Bu uzun oyunu hiç sıkılmadan oynadım, ben başlarda da fazla sıkılmadım. Gerçekçi olarak gördüm. Mesela atımla kaza yaptığım zaman atımı okşuyordum, yemek veriyordum.

Grafikler de çok iyiydi.

Oynamadığım iddialı bir tek o oyun kaldı bakalım değecek mi aldığımıza.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı