RDR2 hakkında spoiler yedim

Ben de spoiler yemiştim ama yine de fazlasıyla keyif alabildim oyundan yapacak bir şey yok hafızanızı silemediğimize göre oynayın yine seversiniz bence.

Oğlum nasıl seviyorsun? Nasıl olur böyle bir şey hissini yaşamayı çok seviyorum.
Mesela filmde çok güzel ve önemli bir sahne görüyorum ve o sahne gelene kadar filmi daha dikkatlice izleyip o sahne gelincede içim bi hoş oluyor. Garip bir özellik ama seviyorum.

Oğlum nasıl seviyorsun ben o lan nasıl olur böyle bir şey hissini yaşamyı çok seviyorum.
Çok basit. O sürece gelene kadar olan hiçbir şeyi bilmiyorum sadece sonucu biliyorum. Sonucu biliyor olmam neyi değiştirecek? Nasıl olduğu, neden olduğu, nasıl ilerlediğini bilmedikten sonra benim için bir anlam ifade etmiyor ki. Bir hissiyat yok yani demek istediğim. Bir gün öleceksek neden yaşıyoruz?

@asedwa yemin ederim aynı şey bende de var :D

Arkadaşlar herkes öneriyordu bende oynamaya başladım birisi spoilerı attı gitti kafamdan çıkmıyor da. Ne yapmam lazım bir tavsiyesi olan var mı?
Afiyet olsun :) Ben şahsen takılmıyorum spoiler mevzusuna aksine benim hoşuma gidiyor. Olayların varacağı noktayı bilerek izlediğim bir filmde dikkat etmem gereken noktalar daha çok gözüme çarpıyor :)

Afiyet olsun :) Ben şahsen takılmıyorum spoiler mevzusuna aksine benim hoşuma gidiyor. Olayların varacağı noktayı bilerek izlediğim bir filmde dikkat etmem gereken noktalar daha çok gözüme çarpıyor :)
Ben direk sonundan yedim spoilerı. Ortasından yesem eyvallahta sonundan yedim.

Arkadaşlar herkes öneriyordu bende oynamaya başladım birisi spoilerı attı gitti kafamdan çıkmıyor da. Ne yapmam lazım bir tavsiyesi olan var mı?

Oyunun hikayesi çok iyi olduğu için bence spoiler yesen bile oynamaya devam et ben spoiler yesem bile oyundan soğumuyorum devam ediyorum ama durum sende farklı olabilir.

Rdr2'nin sonundan spoiler yemen bir şey etkilemeyecek. Zaten oynadıkça karakterin öleceğini fark ediyorsun. Bir süre sonra olay şu noktaya geliyor: Eeee ne zaman öleceksin şimdi mi 2 gün sonra mı? Gibi bir olay oluyor.

Çok basit. O sürece gelene kadar olan hiçbir şeyi bilmiyorum sadece sonucu biliyorum. Sonucu biliyor olmam neyi değiştirecek? Nasıl olduğu, neden olduğu, nasıl ilerlediğini bilmedikten sonra benim için bir anlam ifade etmiyor ki. Bir hissiyat yok yani demek istediğim. Bir gün öleceksek neden yaşıyoruz?

@asedwa yemin ederim aynı şey bende de var :D

Bazı insancıklar sinir olayım diye spoiler verir ben daha çok zevk alırım. Sanırım tek güzel huyum bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı