Sürprizbozan RDR2 hakkında düşüncelerim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İsmi yukarıda belirtili olan vatandaşı sevmeyenler ilk oyundan haberi olmayanlardır.
O arkadaşla hiçbir alakam olmasa bile oyun içinde "Kardeşimiz, can dostumuz ve en sağlam biraderimiz" olduğu için genede sevgi besledim. Bazen düşünüyorum, "bu insanlar neden bu kadar şans vermeye kapılılar."

O arkadaşla hiçbir alakam olmasa bile oyun içinde "Kardeşimiz, can dostumuz ve en sağlam biraderimiz" olduğu için genede sevgi besledim. Bazen düşünüyorum, "bu insanlar neden bu kadar şans vermeye kapılılar."
Çakalların arasında Arthur'un arkasında duran aslandır, bu davada arkadaşlarını, babasını karşısına almıştır.

RDR2 gerçekçilik açısından en sevdiğim oyunlardan birisi. Ben oyunlarda gerçekçiliği daha çok arıyorum çünkü gerçek hayatta yapmayacağım ya da yapamayacağım şeyleri oyunda farklı bir karakter olarak yapmak çok güzel. Yan görev yapmaya çok ihtiyaç yok oyun içindeki seçimlerin ve insanlara davranışların onurunu değiştiriyor. Oyunu ilk oynadığımda kötü onurla bitirmiştim çok sarmamıştı fazla beklentiyle girmiştim çünkü. İkinci oynayışımda onur kastım ve hikayeyle bağlantılı olan merak ettiğim çoğu yan görevi yaparak bitirdim bu sefer beni içine bayağı çekti. Kafamdan komple sıfırlansa da keşke tekrardan oturup 50-60 saat tekrar gömebilsem.

Şu an dağdaki olan sonu da yaptım, bu sefer geyik gösterdi, John'a yardım edince onur da arttı, yarısını geçti. Zaten yan görev yapsaydım onur artardı herhalde diğer Ending'i seçince yarısını geçti.

@Bold Pilot bazı yan görevleri yaptım, ama hepsini değil. Mary Linton'un sadece 1 görevini yapmıştım, gitmediğimden başka görev gelmemişti Mary Linton ile alakalı. Lyndon Monroe ile alakalı görev veya görevleri de yaptım.

Şu an dağdaki olan sonu da yaptım, bu sefer geyik gösterdi, John'a yardım edince onur da arttı, yarısını geçti. Zaten yan görev yapsaydım onur artardı herhalde diğer Ending'i seçince yarısını geçti.

@Bold Pilot bazı yan görevleri yaptım, ama hepsini değil. Mary Linton'un sadece 1 görevini yapmıştım, gitmediğimden başka görev gelmemişti Mary Linton ile alakalı. Lyndon Monroe ile alakalı görev veya görevleri de yaptım.
Arthur yüksek onurlu ölürse kendi ölüyor, düşük ise malum or.. vuruyor.

John ile de birçok yan görev yapabilirsiniz, RDR1 haritasında da mevcutlar.

Ama bazı yan görevler sadece Arthur'a özel olabiliyor. Özellikle Arthur'un sevdiği kadının görevleri veya diğer kamp arkadaşlarımızın görevleri.

@pidee ben paraya gittiğimde Micah bıçakladı, John ile gittiğimde onur yükseldiğinden Arthur kendisi öldü.

John ile görevler bittikten sonra GoW'ı bu kadar sevebilecek miyim acaba? GoW yerine ilk RDR2'ye başlayarak iyi yapmışım.

@pidee ben paraya gittiğimde Micah bıçakladı, John ile gittiğimde onur yükseldiğinden Arthur kendisi öldü.

John ile görevler bittikten sonra GoW'ı bu kadar sevebilecek miyim acaba? GoW yerine ilk RDR2'ye başlayarak iyi yapmışım.
GoW seversiniz. İkisinin de tadı başkadır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı