Çözüm: Rehber: RDR2 TR Font Sorunu Olmayan Türkçe Yama
Red Dead Redemption 2'de birçok oyuncu Türkçe yamayı uyguladıktan sonra tabir edilecek olursa Türkçe karakterlerin yerine kare kutucukların oluşma yani font sorunuyla karşılaşıyor. Bu soruna çözüm olarak farklı bir exe dosyası üzerinden oyuna bazı konfigürasyonlar yaparak girmek mümkündü. Fakat...www.technopat.net
Buradaki yamaya bakabilirsiniz, ben upload ettim. Güncel sürümlerde çalışmayabilir belki ama denemekten zarar gelmez.
Teşekkürler ama bunda trojan var.
Bu kanıya nereden vardınız hocam?
Bu kanıya nereden vardınız hocam?
VirusTotal birden çok virüs programının algoritmasını kullanarak dosyayı tarıyor ve onların veritabanlarından sonuçlar sunuyor. Tabloyu incelediğinizde Kaspersky, ESET, Malwarebytes, Norton ve Bitdefender gibi bilindik ve güvenilir kategorisine koyabileceğimiz virüsler bu dosyayı virüs olarak nitelendirmemişler. Dosya web üzerinde 2022'den beri geziyor ve virüs olsa 1 tane av veri tabanı değil, onlarca uyarı verirdi.
Maxsecure uyarı vermiş. Maxsecure çoğu dosyaya virüs diyor, katı bir algoritma. Yine de güvenip güvenmemek size kalıyor. Ben şu ana kadar "maxsecure kullanıyorum." diyen bir tane bile kullanıcı görmedim.
Ben zaten direkt sana güvenmiyorum demedim sadece dosya trojanli dedim.
@Attacksaw bu arkadaşın dosyasını alıp, tekrar yayınlamışsın. Sende suç yok onu yükleyende suç ve maxsecure kullanmıyorum. Attacksaw denen arkadaşı raporladım fakat reddedildi yetersiz kanıttan dolayı. Yayınladığın yamayı indirip kuracağım bir sorun çıkar ise, tekrar bir konu açarım tabii onaylanırsa.![]()
Bu arkadaşın dosyasını alıp, tekrar yayınlamışsın.
Sadece dosya trojanli dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.