RDR2 kampı terk etmek

Sucuk123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, RDR2'de yeniyim. Bu yüzden spoiler vermeyin. Uzun zaman önce açtığım bir konuda kamptan ayrılma ile ilgili bir şey görmüştüm. Bugünkü açtığım konuda oyunun kötü sonla biteceğini öğrendim, ama bu benim için önemli değil. (kötü sonla biteceği benim için bir spoiler değil.) Demek istediğim kamptan ayrılıp tamamen dutch ile ilişkimizi bitirebiliyor muyuz? Bu oyunun kötü sonunu etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RDR2'de yeniyim. Bu yüzden spoiler vermeyin. Uzun zaman önce açtığım bir konuda kamptan ayrılma ile ilgili bir şey görmüştüm. Bugünkü açtığım konuda oyunun kötü sonla biteceğini öğrendim, ama bu benim için önemli değil. (kötü sonla biteceği benim için bir spoiler değil.) Demek istediğim kamptan ayrılıp tamamen dutch ile ilişkimizi bitirebiliyor muyuz? Bu oyunun kötü sonunu etkiler mi?
Böyle bir şey mümkün değil. Oyunun sonu yaptığınız seçim ve onur sisteminize bağlı.

Hayır etkilemez oyun yine aynı biter bir fark yok ve dutch ile ilişkini bitirme bence ben oyunu 4 kez bitirdim dutch işe yarıyor farklı kez denememe rağmen 4'ünde de oyun kötü bitti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı