Sürprizbozan RDR2 karlı bölüm geçildikten sonra ne yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bilmemem

Decapat
Katılım
4 Ağustos 2023
Mesajlar
5.581
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

RDR2 de karlı bölümü geçtim ve oyun sanırım beni serbest bıraktı. Burada canımın istediğini yapabiliyor muyum? Ve ana görevin simgesi nedir? Yani haritada nasıl gözüküyor? Sanırım dünya keşfe dayalı. Bazı yerleri açmam lazım sanırsam. Nasıl açacağım? Biliyorum çok soru sordum ama oyunu anlamak istiyorum çünkü çoğu insanın sıkıcı bulduğu ilk saatlerinde beni çok eğlendirdi. Son olarak ben şimdi rastgele bir yere gitsem insanları öldürsem kanunla çatışsam vs. oyunu etkiliyor mu? Yani hikaye farklı bir yere gidiyor mu?
 
Hikaye farklı bir yere gitmese de suç işlediğin yerde başına ödül koyuyorlar ve o bölgenin silahlıları seni avlamaya çalışıyor.
 
Masum insanları polisleri vs öldürürsen onurun düşüyor ve bu da oyun sonunu etkiliyor.
Ve görevler sarı yuvarlak olarak gözüküyor map üzerinde.
 
Oyunun ana görevleri sarı renkli. Yan görevler ise beyaz renkli. Oyun keşfe dayalı değil ama istediğin yere gidebilirsin. Serbest kalıyorsun ama ana görevden biraz daha ilerlemeden çok dolaşma bence. Çoğu silah kilitli olacak çünkü. Adam öldürmek hikayeyi etkilemez ama aranırsın ve onurun düşer. Onur oyun sonunu etkiliyor. Yani dolaylı yoldan oyun sonunu etkiler, evet. Ayrıca bir yerde kellene para konulursa ödül avcıları sen rastgele gezerken gelip senle çatışıyor. Başka sorun olursa etikletle cevap vermeye çalışırım.

Ayrıca yolda giderken rastgele olaylar oluyor ve onlarda da haritada beyaz bir işaret çıkıyor. Yardım edebiliyorsun.
 
İstediğini yapabilirsin ve evet oyun keşfe dayalı. Her yerden her şey çıkabilir. Yamyamların tuzakları, gizli bölgeler, ilgi çekici hikayeler gibi. Kanunla çatışmanı önermem onurunu düşürür. Onur seviyen direk olarak oyunun sonunu etkiliyor. Ana görevler karakterin baş harfleri ile gösterilir. Örneğin; Dutch görevi "D" olarak simgelenir. Yan görevleri de es geçme gayet iyi yan görevler var. Oyunu dolu dolu oynayıp bitir daha çok keyif alırsın.
 
Hocam öyle bir sordun ki tekrar başlayasım geldi :) o çatışma işlerini yaparsan sonralarda o kasabaya gidince seni avlamaya çalışıyorlar dikkat et. Para ve iyi silah edininceye kadar silahlara veda 😂
 
Haritada sarı bir daire içerisinde hangi karakterin göreviyse içerisinde o karakterin baş harfi yazıyor diye hatırlıyorum. Örneğin Dutch'ın görevini yapacaksak dairenin içerisinde D yazıp etrafı sarıdır. İstediğini yapabilirsin. İstersen hayvan avlayıp kampa götürüp istersen yolda karşılacağın NPC'lerle etkileşime girip takılabilirsin.
 
İstediğini yapabilirsin ve evet oyun keşfe dayalı. Her yerden her şey çıkabilir. Yamyamların tuzakları, gizli bölgeler, ilgi çekici hikayeler gibi. Kanunla çatışmanı önermem onurunu düşürür. Onur seviyen direk olarak oyunun sonunu etkiliyor. Ana görevler karakterin baş harfleri ile gösterilir. Örneğin; dutch görevi "D" olarak simgelenir. Yan görevleri de es geçme gayet iyi yan görevler var. Oyunu dolu dolu oynayıp bitir daha çok keyif alırsın.

Bayağı sevdim zaten şu ana kadar. Önce birkaç ana görev daha yapıp sonra yan görevlere dalacağım.
 

Geri
Yukarı