RDR2 karlı bölümde 45 FPS normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

Reax

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Tüm ayarlar Ultra'da, benchmark başlatıyorum. İlk sahnedeki karlı bölümde 45 FPS gösteriyor. Sonraki sahnelerde hep 65-75 arasında değerler, bu kadar fark olması normal gelmedi bana. Var mı bir fikriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm ayarlar Ultra'da, benchmark başlatıyorum. İlk sahnedeki karlı bölümde 45 FPS gösteriyor. Sonraki sahnelerde hep 65-75 arasında değerler, bu kadar fark olması normal gelmedi bana. Var mı bir fikriniz?
Karlı veya ormanlı bölgeler oyunda çok FPS düşürüyor, ben de de mesela çölde oynuyorum 50 FPS civarındayken Saint Denis'e veya ormanlık bölgelere gidince 30'a düşebiliyor bazen.

Karlı veya ormanlı bölgeler oyunda çok FPS düşürüyor, bende de mesela çölde oynuyorum 50 FPS civarındayken saint Denis'e veya ormanlık bölgelere gidince 30'a düşebiliyor bazen.

Hava şartları değişimi gibi fazla partikül hareketi ve animasyon içeren sahnelerde olması normal diye biliyorum. Yani fiziksel etkileşim hat safhada oluyor kar ve yağmur gibi durumlarda.

Öyle fakat 20 FPS olunca aradaki fark anormal diye düşündüm. Oyunu açıp kapadım tekrar benchmark yaptım 55-60 oldu karlı yerde, benchmarktan kaynaklanması muhtemel sorunun. Daha başlamadım oyuna bir de girince yazarım değerleri.

Öyle fakat 20 FPS olunca aradaki fark anormal diye düşündüm. Oyunu açıp kapadım tekrar benchmark yaptım 55-60 oldu karlı yerde benchmarktan kaynaklanması muhtemel daha başlamadım oyuna bir de girince yazarım değerleri.
Arada benim de çok fazla düştüğü oluyordu bazı kısımlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı