Sürprizbozan RDR2 Karma ne işe yarar?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunun hikayesi o kadar gerçekçi ve dramatikti ki kesinlikle Arthur iyi birisi olmalı diyerek “karma neyse artık” Onur seviyesini en yüksek seviyede tutuyordum. Sonuç olarak oyunla alakalı nasıl oynamak istiyorsan öyle oyna. Nasıl bitmesini istediğin için değil, oyunda nasıl zevk alıyorsan öyle oyna bence burda tavsiye alma.

Şerefli bir insan olursan insanlar ona göre tepki veriyor sana. Onur veya şeref kasmak için de kasabaya git 3 tane adama selam ver ekranda +onur simgesi göreceksin zaten. Yolda karşılaştığın insanlara da yardım edebilirsin.Ama sen kötü onursuz biri oynamak istiyosan kendin bilirsin sadece göreceğin tepkiyi değiştirir bi de oyunun sonunu.

Oyunun sonunu etkiliyor en büyük değişiklik bana göre, ve bazı ara sahneleri.
Oyunun sonu bu şekilde.

Bu kısım yüksek onur olunca.
en kısa şekilde micah ve arthur dövüşür ardından Arthur'un verem hastalığından dolayı yere serilir ve arthur bir kayaya uzanır ve kendi kendine ölür.
Dutch ise Micah'ı bırakıp gider.
Ve çok güzel duygusal bir sahne olur yaklaşık 5-6 dakika civarı

Düşük onurda ise.
arthur yere serilir aynı şekilde ve micah kafasına direk sıkıp öldürür.
Ve duygusal dediğim sahne ürpertici bir sahne olur Arthur'un rüyalarında gördüğü kurtu falan gösterir
En basit şekilde böyle anlatabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı