Öyle ama oyunun optimizasyonu bende mi çok kötü?
High grafik ayarlarında 45-50 Fps alıyorum.
GTX 1080 ve R5 2600X ile bu değerleri alıyorum bana fazla az geldi. Daha düşüğe çekersem artış olmuyor çünkü darboğaz problemi yaşıyorum. Oyunun grafikleri beklediğimden kötü ama kar ve su fizikleri çok hoşuma gitti neden bu kadar fps kaybı yaşıyorum anlamadım.
TAA açmak bu oyunda zorunlu hocam. Ayrıca eşyönsüz süzmeyi 16 yapmak, gölge kalitesinide yükseğe almak hem fps hemde görüntü açısından daha iyi olacaktır.
Çözüm içinse TAA ve FXAA açıp NVIDIA Denetim masasından uygulamasından 3D ayarlarının yönetilmesi>Program ayarları>RDR2> Kenar Yumuşatma Mod'unu uygulama ayarını geliştir yapabilirsiniz.
GTX 1080 ve R5 2600X ile bu değerleri alıyorum bana fazla az geldi. Daha düşüğe çekersem artış olmuyor çünkü darboğaz problemi yaşıyorum. Oyunun grafikleri beklediğimden kötü ama kar ve su fizikleri çok hoşuma gitti neden bu kadar fps kaybı yaşıyorum anlamadım.
Gereksiz ayarlar açık olduğu için olabilir. RDR2'deki grafik ayarlarına hakim olduğum söylenebilir, hatta rehber bile yapmıştım. Ayarlarınızın ekran görüntüsünü atarsanız hangi ayarlardan sıkıntı yaşadığınızı söyleyebilirim.
Gereksiz ayarlar açık olduğu için olabilir. RDR2'deki grafik ayarlarına hakim olduğum söylenebilir, hatta rehber bile yapmıştım. Ayarlarınızın ekran görüntüsünü atarsanız hangi ayarlardan sıkıntı yaşadığınızı söyleyebilirim.
Birazdan oyuna girip atıyorum unutmazsam hocam.
Grafikler şuan farklı olabilir çünkü mükemmel ekran kartım sayesinde oyun her 20 dakikada bir atıyor illa özel bir ayar çekmem gerekiyor. Bir ara forumdaki bir konuya bakıp o konudaki grafik ayarlarını uyguladım Fps daha iyiydi ancak kötüydü grafikler.
Oyunun optimizasyonu kötü değil, sisteminiz çok kötü. Grafikleri aşağı çekip TAA etkinleştirebilirsiniz. Eğer durumdan şikayetçi iseniz yepyeni son nesil makineler sizleri bekler hocam.