Çözüldü RDR2 kumarbaz 9 görevi olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AjanFiko

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RDR2'nin mücadeleler kısmını bitirmeye çalışıyorum. Kumarbaz 9 görevine kadar geldim. Görevde benden 3 kere arka arkaya domino oyununu kazamamı istiyor. En başta masadan hiç kalkmadan 3 kere arka arkaya kazandım ama mücadele tamamlanmadı. Sonra başka bir yerde her eli kazanınca masadan kalkıp oturmam gerektıgını gordum. Tekrardan oturdum bir el kazandım masadan kalktım ama hâlâ 0/3 olarak gösteriyor. Ne yapabilirim?

1687451118436.png

Çözüm
Hocam sadece 1 raunt kazanırsanız olmaz. 1 kere kazanmak için eğer Saint Denis'de iseniz 100 puan, Emerald çiftliğinde oynuyorsanız 60 puan olmanız gerekiyor. Bende ne tesadüf bugün yaptım 3 saat uğraşların ardından bu meydan okumayı. İsterseniz daha çok yardım edebilirim.
Hocam sadece 1 raunt kazanırsanız olmaz. 1 kere kazanmak için eğer Saint Denis'de iseniz 100 puan, Emerald çiftliğinde oynuyorsanız 60 puan olmanız gerekiyor. Bende ne tesadüf bugün yaptım 3 saat uğraşların ardından bu meydan okumayı. İsterseniz daha çok yardım edebilirim.

Çözüm
Usta ben de bu görevi yapmaya çalışıyorum, kafayı yiyeceğim, 3 El'de 30 puan toplayabiliyorum, adam 1 el ile beni geçiyor, gel de kafayı yeme.

Usta ben de bu görevi yapmaya çalışıyorum, kafayı yiyeceğim, 3 El'de 30 puan toplayabiliyorum, adam 1 el ile beni geçiyor, gel de kafayı yeme.
Hocam bu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam valla izledim fakat bir şey anlamadım, 1-2 saatir yapmaya çalışıyorum.

Bende çok uğraştım yapamadım. En sonunda şansa bala yaptım. Yani şans işi. Ama kesinlikle Emerald Çiftliğinde oynamanızı öneririm orada oynamıyorsanız.
Hocam zaten orada oynuyorum da, kafayı yiyeceğim böyle şans mı olur, 3 el'de 35 puan toplayabiliyorum, adam tek elde 40 puan alıyor.

Yok mudur verebiliceğiniz taktik?

Hocam bunu son ellerde fark ettim, teşekkürler hocam, şimdi doğrulamış oldum, sağ olun.
Rica ederim hocam. RDR2 her yanıyla mükemmel bir oyun fakat bu neden böyle saçma meydan okumalar koymuşlar anlamadım. Otacı ve Hayatta Kalma mücadelelerinde çok daha fazla zorlanacaksınız :D Hele onlar daha saçma mantık olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı