Sürprizbozan RDR2 Micah hakkında

• Konuyu başlatan yapiz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 7.961
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Reddit'te gezerken gördüm ve çok doğru geldi. Yazı kısaca Micah'ın casusluk yapamadığını ajan Milton'un aklımıza soktuğunu söylüyor. Beni etkiledi, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese merhaba, bu uzun zamandır aklımda olan bir teori. Hikayeyi yaklaşık bir düzine kez oynadım ve her oyunda, Micah'ın gerçekten fare olduğuna ve gerçekten John olduğuna daha çok güveniyorum. RDR topluluğundaki birçok kişinin bunu duymak bile istemediğini biliyorum, ancak hemen vurulmazsam minnettar olurum.

İlk olarak, Micah'ın sıçan olduğuna dair gerçekten somut bir kanıt olmadığı yolundan çekilelim. Bu sadece yaygın olarak kabul edilen bir teori. Bu nedenle insanlar şu anda Micah'ın sıçan olduğuna inanıyor:

Milton, Arthur'a farenin Micah olduğunu ve ona inandığını söyledi.
Arthur gider ve tüm çeteye Micah'ın ve yalnızca "iyi" karakterlerin ona inandığını söyler.
Oyuncular Arthur'la empati kuruyor ve konuyu biraz kapatmak için Micah'ın fare olduğuna inanmak istiyor.
Micah sadece sevimsiz bir tip, sevimsiz piçin fare olması mantıklı olurdu.
Hikayede oyuncuların Micah'ın (veya molly'nin) çeteyi bir şekilde becerdiğinden şüphelendiği birçok nokta var. Bu noktalar, saint denis banka soygunu, lakay dövüşü ve 6. bölümün sonu.

Banka soygunu, tam olarak neyin yanlış gittiği konusunda çok belirsiz. Soygunun büyük bir şehirde olması nedeniyle yasanın hızlı bir şekilde ortaya çıkmış olması muhtemeldir, ancak görünüşte alarm çalmayan soygunu etkisiz hale getirmeye hazırlanan ve bu kadar hızlı bir gücü nasıl seferber edebildiklerini bilmiyorum. John bu görevde öldürülme tehlikesinden kurtulmuştu.

Lakay dövüşü basittir. Burada Micah'ın da sorumlu olmasına imkan yok. Bu fikir yine Milton'ın söylediklerinden geliyor. Bunun yerine, Bill'in çetenin nerede olduğunu rastgele sorduğunu ve bu neredeyse kesinlikle dikkatleri onlara çektiğini duyduk. Micah bu dövüşte serçe parmakları öldürüyor, öylece kaçmıyor ve neredeyse bir mitralyöz tarafından parçalanıyor. Neden bu insanlar için çalışsın ki?

6. bölümün sonunda Abigail bir şekilde milton tarafından yakalanır, John kolundan vurulur ve pembe tonlarla çevrili trenden düşer. Yakalanmak veya öldürülmek yerine, ondan birkaç dakika sonra gelen Pinkerton'larla kampa geri döner.

6. bölüm boyunca Micah, çetenin durumundan duyduğu hayal kırıklığını dile getiriyor. Takip edilen insanlar konusunda daha paranoyaktır ve zayıflamış çeteyi güçlendirmek için Joe ve Cleet'i getirmeye çalışır. Planı çeteye ihanet etmekse neden tüm bunları yapsın? 6. bölümden sonra bile Dutch'a asla ihanet etmedi ve bir suçlu olmaya devam ediyor.

Ayrıca hollandalıların micahs kampındaki aranıyor posterinden de bahsetmek istiyorum. Neden onu 1000 dolara teslim etmek istesin ki? Çeteyle çalışırsa çok daha fazla para kazanabilir. Ve muhtemelen sonunda yaptı.

Micah'ın sıçan olduğu fikri, Milton'ın bu fikri kafamıza sokmasından geliyor. Diğer her şey bunun bir türevidir. Milton'ın yalan söylemek için bir nedeni var çünkü o da John'un planına dahil olmayan Abigail'in huzurunda, bu yüzden Milton'ın yapacağı en akıllıca şeyin fare micahs olduğunu söylemek.

Jack kaçırıldıktan sonra John fikrini değiştirir. Bunun bir daha olmayacağından emin olmak ister ve Jack'i korumadaki başarısızlıkları nedeniyle çeteye olan inancını biraz kaybeder. Yani bu noktadan itibaren, ne pahasına olursa olsun ailesini dışarı çıkarmak için çalışır. Yardım için hem milton hem de Arthur'u arıyorum. Her ikisi de gemide varsa, hiçbir şey ters gidemez.

Micah kesinlikle oyunun bir düşmanıdır. Ancak bu, onu otomatik olarak fare yapmaz. Rockstar, Micah'ı bir karakter olarak yaratmaları ve bu sorunu nasıl bu kadar belirsiz hale getirmeleri gerçekten dahice. Mükemmel oyun.

Arkadaşlar bugün Reddit'te gezerken gördüm ve çok doğru geldi. Yazı kısaca Micah'ın casusluk yapamadığını ajan Milton'un aklımıza soktuğunu söylüyor. Beni etkiledi, düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkese merhaba, bu uzun zamandır aklımda olan bir teori. Hikayeyi yaklaşık bir düzine kez oynadım ve her oyunda, Micah'ın gerçekten fare olduğuna ve gerçekten John olduğuna daha çok güveniyorum. RDR topluluğundaki birçok kişinin bunu duymak bile istemediğini biliyorum, ancak hemen vurulmazsam minnettar olurum.

İlk olarak, Micah'ın sıçan olduğuna dair gerçekten somut bir kanıt olmadığı yolundan çekilelim. Bu sadece yaygın olarak kabul edilen bir teori. Bu nedenle insanlar şu anda Micah'ın sıçan olduğuna inanıyor:

Milton, Arthur'a farenin Micah olduğunu ve ona inandığını söyledi.
Arthur gider ve tüm çeteye Micah'ın ve yalnızca "iyi" karakterlerin ona inandığını söyler.
Oyuncular Arthur'la empati kuruyor ve konuyu biraz kapatmak için Micah'ın fare olduğuna inanmak istiyor.
Micah sadece sevimsiz bir tip, sevimsiz piçin fare olması mantıklı olurdu.
Hikayede oyuncuların Micah'ın (veya molly'nin) çeteyi bir şekilde becerdiğinden şüphelendiği birçok nokta var. Bu noktalar, saint denis banka soygunu, lakay dövüşü ve 6. bölümün sonu.

Banka soygunu, tam olarak neyin yanlış gittiği konusunda çok belirsiz. Soygunun büyük bir şehirde olması nedeniyle yasanın hızlı bir şekilde ortaya çıkmış olması muhtemeldir, ancak görünüşte alarm çalmayan soygunu etkisiz hale getirmeye hazırlanan ve bu kadar hızlı bir gücü nasıl seferber edebildiklerini bilmiyorum. John bu görevde öldürülme tehlikesinden kurtulmuştu.

Lakay dövüşü basittir. Burada Micah'ın da sorumlu olmasına imkan yok. Bu fikir yine Milton'ın söylediklerinden geliyor. Bunun yerine, Bill'in çetenin nerede olduğunu rastgele sorduğunu ve bu neredeyse kesinlikle dikkatleri onlara çektiğini duyduk. Micah bu dövüşte serçe parmakları öldürüyor, öylece kaçmıyor ve neredeyse bir mitralyöz tarafından parçalanıyor. Neden bu insanlar için çalışsın ki?

6. bölümün sonunda abigail bir şekilde milton tarafından yakalanır, John kolundan vurulur ve pembe tonlarla çevrili trenden düşer. Yakalanmak veya öldürülmek yerine, ondan birkaç dakika sonra gelen Pinkerton'larla kampa geri döner.

6. bölüm boyunca Micah, çetenin durumundan duyduğu hayal kırıklığını dile getiriyor. Takip edilen insanlar konusunda daha paranoyaktır ve zayıflamış çeteyi güçlendirmek için Joe ve Cleet'i getirmeye çalışır. Planı çeteye ihanet etmekse neden tüm bunları yapsın? 6. bölümden sonra bile Dutch'a asla ihanet etmedi ve bir suçlu olmaya devam ediyor.

Ayrıca hollandalıların micahs kampındaki aranıyor posterinden de bahsetmek istiyorum. Neden onu 1000 dolara teslim etmek istesin ki? Çeteyle çalışırsa çok daha fazla para kazanabilir. Ve muhtemelen sonunda yaptı.

Micah'ın sıçan olduğu fikri, Milton'ın bu fikri kafamıza sokmasından geliyor. Diğer her şey bunun bir türevidir. Milton'ın yalan söylemek için bir nedeni var çünkü o da John'un planına dahil olmayan Abigail'in huzurunda, bu yüzden Milton'ın yapacağı en akıllıca şeyin fare micahs olduğunu söylemek.

Jack kaçırıldıktan sonra John fikrini değiştirir. Bunun bir daha olmayacağından emin olmak ister ve Jack'i korumadaki başarısızlıkları nedeniyle çeteye olan inancını biraz kaybeder. Yani bu noktadan itibaren, ne pahasına olursa olsun ailesini dışarı çıkarmak için çalışır. Yardım için hem milton hem de Arthur'u arıyorum. Her ikisi de gemide varsa, hiçbir şey ters gidemez.

Micah kesinlikle oyunun bir düşmanıdır. Ancak bu, onu otomatik olarak fare yapmaz. Rockstar, Micah'ı bir karakter olarak yaratmaları ve bu sorunu nasıl bu kadar belirsiz hale getirmeleri gerçekten dahice. Mükemmel oyun.

Benim inanasım gelmedi Micah oyun başından beri belli ediyordu zaten hiçbir zaman sevmemiştim.

Dutch herşeyden önce sadece çeteyi ve çetenin devamlılığını düşünüyor oyun boyunca böyle ilerliyor. Micahın hainliğinin ortaya atıldığı bölümde Dutch düşünüyor ama Micah ona daha yakın geliyor sebebine gelirsek, Micah aynı Dutch gibi sadece çetenin geleceğini düşünen konuşmalar yapıyor. Yani duygusallığa yer vermeyelim gibisinden konuşuyorlar , bu yüzden Micahın davranışları Dutcha daha yakın geliyor. Arthur ise özellikle hastalığını öğrendikten sonra fazla duygusallaşıyor, John zaten hep öyleydi sürekli ailem de ailem. Micah tarzından, konuşmalarından anlaşılacağı gibi daha pis bir karakter ve hain damgasını yemeye en müsait karakter bu konuda. Tabi bakış açılarına göre böyle sonuçlar düşünülmesi normal. Yahu arkadaş bir filmi bile böyle yorumladığımı hatırlamıyorum. Neler yapıyorsun be Rockstar.

Bu yazının altındaki ilk yorum'a fazlasıyla katılıyorum. Bir casusa bile ihtiyaçları yoktu Milton'un onlardan bir adım önde olması için.Milton micah'ın casus olduğunu söyleyerek çeteyi parçalamaya çalışmışta olabilir ancak bu yazının sahibinin "Casus John'du" görüşüne katılmıyorum.

Benim inanasım gelmedi Micah oyun başından beri belli ediyordu zaten hiçbir zaman sevmemiştim.

Evet uyuz bir tip olduğu belli.
cornwallı öldürmeden önce arthur zaten bir casus olmadığını kendilerini çok belli ettiğini söylemişti

Micah oyunda çeteye ihanet etti. Bu yazı rastegele bir komplo teorisi sadece. Micah ihanet etmemiş olsa oyunun sonunda Dutch onu vurmazdı veya yine oyunun sonunda Dutch kendi tarafındayken John'a "Bize katıl John." demeyip onu vururdu. Oyunun sonunda Dutch kendi tarafındayken Micah'nın John'u vurmama sebebi hem Dutch'ı hem John'u Pinkertonlara teslim ederek çifte ödül almaktı.

Mount Hagen'daki çatışmadan sonra Ajan Ross ve yanındaki bir Pinkerton ajanının dağa gelerek buradaki cesedi kontrol ettikleri ve cesedin Dutch'a değil Micah'ya ait olduğunu görmeleriyle hayal kırıklığına uğradıkları görülür. Buradan Micah'nın başında ödül olan Dutch'ı tekrar kandırmaya çalışıp onu Pinkertonlara teslim etmek istediği ve bu yüzden ikilinin Mount Hagen'da buluştuğu, Dutch'ın da bunun farkına vardığı ve Micah'nın önceden beri kendisiyle çeteye ihanet içinde bulunduğunu anladığı için Micah'yı vurduğu anlamı çıkarılabilir. Ayrıca Meksika açmazı olduğu sırada Dutch kendi tarafındayken Micah'nın neden John'u vurmayıp kendilerine katılmak için ikna etmeye çalıştığı da böylelikle ortaya çıkar. Micah, John'un da başında ödül olduğu için hem Dutch'ı hem John'u Pinkertonlara teslim ederek bir taşla iki kuş vurmak istemektedir.

Micah oyunda çeteye ihanet etti. Bu yazı rastegele bir komplo teorisi sadece. Micah ihanet etmemiş olsa oyunun sonunda dutch onu vurmazdı veya yine oyunun sonunda dutch kendi tarafındayken John'a "bize katıl John." demeyip onu vururdu. Oyunun sonunda dutch kendi tarafındayken Micah'nın John'u vurmama sebebi hem Dutch'ı hem John'u pinkertonlara teslim ederek çifte ödül almaktı.

Bu da doğru sayılabilir ama epilouge ile oyunun başı arasında 8 yıl var dutch sırf John'nun ailesi olduğunu için parayı vermiş olabilir. Ya da bu sürede dutch fikir değiştirmiş olabilir bilemeyiz orayı. Hem yazı sadece chapterlar için konuşmuş.

2 kere bitirdim, dağda kaldığı yerdeki afişine bakarsak her şeyi yapabilecek birisi. Hikaye başından beri çete sayısının fazla olduğunu söylüyor. Banka soygununu bizzat bildirdiğini düşünüyorum, arthur bizi kim ihbar etti dediğinde tam önümüzden bu hıyar geçiyor :D Oyun mesaj veriyor. Ayrıca charles geri almaya gittiğimizde John ile charles konuşmalarında Avusturya'lı tefecinin de ötmediğini anlıyoruz. Kısaca Micah hain, hainliği konusunda dutch şüpheye girmeseydi John vururdu son görevde.

Hocam öyle bile olsa çetenin dağılmasının en önemli faktörü Micah bence Blackwater da Dutch ın aklına feribot soygunu soktu ve bu hale geldiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı