RDR2 ne zaman başlanmalı?

UlughBeg

Hectopat
Yer
Semerkant
İyi Sosyaller.

RDR2'nin hikayesinin biraz ağır olduğunu biliyorum. Çevremde RDR2'ye başlamadan önce daha çok hikayeli oyun bitirmem hakkında öneriler aldım, biraz ağır gittiği için sıkılabilir, anlamayabilirmişim. Ama oyun beni çok içine çekiyor. Şu ana kadar TLOU ve Uncharted 4'ü bitirdim. Sizce RDR2'yi ne zaman oynamalıyım?

İstediğini oyna, ayrıca doğru demişler, rdr2 hantal bir oyun, oyunun açığını diğer oyunlarla kapatmaya çalışıyorlar bence, Rdr2den sıkılırsan geçersin başka oyuna.

RDR2 türünde tek bir oyun o yavaşlık başka hiçbir oyunda yok dolayısıyla "ısınmanı" sağlayacak başka bir oyun yok o yüzden oynamak istiyorsan başla. Sıkılırsan, bayarsa da şaşırma çünkü ben dahil çoğu insanın beğenmediği sırf bitirmek için bitirmeye çabaladığı, ama sevenin de tam sevdiği garip bir oyun.

İyi Sosyaller.

RDR2'nin hikayesinin biraz ağır olduğunu biliyorum. Çevremde RDR2'ye başlamadan önce daha çok hikayeli oyun bitirmem hakkında öneriler aldım, biraz ağır gittiği için sıkılabilir, anlamayabilirmişim. Ama oyun beni çok içine çekiyor. Şu ana kadar TLOU ve Uncharted 4'ü bitirdim. Sizce RDR2'yi ne zaman oynamalıyım?
souls oyunlarında belki dediğin olur ama rdr2 için bir altyapıya gerek yok.Hikayesi film gibi anlamadığın yer olursa çok meraklısıysan ytden bakarsın zaten

RDR2 sevmeyenin hiç sevmediği, sevenin çok sevdiği tuhaf ama harika bir oyun. İstediğn kadar oyun oyna, temposu ve ağırlığı sana uymazsa oynayamazsın. Uyarsa ise deli gibi oynarsın. Zaman kaybetmenin anlamı yok. Başla gitsin.

Bu arada oyunu hızlıca bitirmeye çalışma her şeyinden yararlan yan görev falan hepsini bolca yap sonra oyunu bitirince içinde kalıyor.Ben sadece ana görevleri yaptım keşke yan görevleride yapsaydım diye pişman olmuştum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı