Anladım hocam.Zaten öyle. Çok düşük bir ihtimal olsa da zayıf olarak çıkarsa diye net konuşmadım.
Anladım hocam.Zaten öyle. Çok düşük bir ihtimal olsa da zayıf olarak çıkarsa diye net konuşmadım.
Vallahi şu uzak doğu oyunlarının fanları bir garip oluyor nedense. Kendi oyunlarını başyapıt gibi görüp diğer oyunları sevenleri hep düşük IQ gibi görüyorlar.Rdr2 çıktığından beri oynamak isteyen ama sistemi yetmediği için oynayamayan arkadaşım sistemini dizdi Rdr2'yi bitirdi. Sorduğumda "abartıldığı kadar yokmuş harbiden" cevabını aldım. Rdr2 kötü bir oyun değil ama gelip en iyi oyun diyen Rdr2, CS:GO, GoW harici oyun oynamamış kişilerin böyle yorum yapması aşırı komik xD
Overrated kelimesi başlı başına saçmalık zaten insanları kışkırtmak için kullanılan bir kelime abartılıyorsa abartılıyor tüm dünya abartıyorsa bir bildikleri var sana hitap etmiyor olabilir ama genele hitap ediyor.
Vallahi şu Uzak Doğu oyunlarının fanları bir garip oluyor nedense. Kendi oyunlarını başyapıt gibi görüp diğer oyunları sevenleri hep düşük IQ gibi görüyorlar.
Herşey puan ise Mario en iyisi. Ben çok abartılıyor onu anlatıyorum. Evet RDR 2 iyi bir oyun. Ama Aşırı iyi bir oyun değil.
Her şey puan ise Mario en iyisi. Ben çok abartılıyor onu anlatıyorum. Evet RDR 2 iyi bir oyun. Ama aşırı iyi bir oyun değil.
"RDR2 abartılmayacakta hangi oyun abartılacak yahu? Şaka bir yana bu oyunu beğenmeyen adam yoktur bence sadece sırf havalı olmak için şöyle bir söz söylenilir. Oyunu sevmeyen kısım bile bu oyuna kötü diyemez çünkü her yanıyla bir baş yapıt." İlk bu lafı söyledikten sonra şimdi böyle söylüyorsun. Harbi aşırı tuhafsınız, kendi oyununa tapacak haldesin başkası eleştirince o kişinin zevkine laf atıyorsun. İyileşirsin umarım en kısa sürede ne diyeyim.Vallahi şu uzak doğu oyunlarının fanları bir garip oluyor nedense. Kendi oyunlarını başyapıt gibi görüp diğer oyunları sevenleri hep düşük IQ gibi görüyorlar.
Hani benim de en sevdiğim oyunlardan birisidir de RDR2'ye de underrated denilmez be abiUnderrated bir oyundur aksini düşünen oyundan anlamıyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.