Sebep söyle! Sizin gibiler gitsin PUBG oynasın brawl oynasın. 8 yıllık emeğe kuru kuru trash diyecek kadar körelmişsiniz. RDR2 efsanedir gerisi kestanedir.
Sebep söyle! Sizin gibiler gitsin PUBG oynasın brawl oynasın. 8 yıllık emeğe kuru kuru trash diyecek kadar körelmişsiniz. RDR2 efsanedir gerisi kestanedir?
Sebep söyle! Sizin gibiler gitsin PUBG oynasın brawl oynasın. 8 yıllık emeğe kuru kuru trash diyecek kadar körelmişsiniz. RDR2 efsanedir gerisi kestanedir?
Biz de ünlemimize bir parantez koymayı unuttuk diye cahil sanıldık. Ben RDR'ye çöp diyenlere yazdım bunu kardeşim. Anlamama gibi bir durum yok. Ben yazımın amacını anlatamadıysam özür dilerim.
RDR2'yi bala damlatıp üzerine altın döküp elmasla kaplasam değeri yine değişmez çünkü o kadar zirve yaptı ki, o kadar mükemmelleşen bir oyun oldu ki daha üst bir seviyeye çıkamaz. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi. Belki de en iyisi.
Bizde ünlemimize bir parantez koymayı unuttuk diye cahil sanıldık. Ben RDR'ye çöp diyenlere yazdım bunu kardeşim. Anlamama gibi bir durum yok. Ben yazımın amacını anlatamadıysam özür dilerim.