RDR2 övme sekansları

Sebep söyle! Sizin gibiler gitsin PUBG oynasın brawl oynasın. 8 yıllık emeğe kuru kuru trash diyecek kadar körelmişsiniz. RDR2 efsanedir gerisi kestanedir?

Dostum adam anlamayanların anlaması için (!) koymuş ama siz bunu da anlamamışsınız. O kadar geride misiniz?

Galiba (!)'nın anlamını anlamayacak kadar küçüksünüz?

Biz de ünlemimize bir parantez koymayı unuttuk diye cahil sanıldık. Ben RDR'ye çöp diyenlere yazdım bunu kardeşim. Anlamama gibi bir durum yok. Ben yazımın amacını anlatamadıysam özür dilerim.

Dostum adam anlamayanların anlaması için (!) koymuş ama siz bunu da anlamamışsınız. O kadar geride misiniz?

Ah s. Here we go again...

RDR2'yi bala damlatıp üzerine altın döküp elmasla kaplasam değeri yine değişmez çünkü o kadar zirve yaptı ki, o kadar mükemmelleşen bir oyun oldu ki daha üst bir seviyeye çıkamaz. Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi. Belki de en iyisi.

Herkesin kendi fikri biri çıkar RDR2'ye çöp der biri beğenir zevklerle alakalı adamlar yapmış mı yapmış ama herkesin fikri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…