RDR2 övme sekansları

Sebep söyle! Sizin gibiler gitsin PUBG oynasın brawl oynasın. 8 yıllık emeğe kuru kuru trash diyecek kadar körelmişsiniz. RDR2 efsanedir gerisi kestanedir?

Dostum adam anlamayanların anlaması için (!) koymuş ama siz bunu da anlamamışsınız. O kadar geride misiniz?

Galiba (!)'nın anlamını anlamayacak kadar küçüksünüz?

Biz de ünlemimize bir parantez koymayı unuttuk diye cahil sanıldık. Ben RDR'ye çöp diyenlere yazdım bunu kardeşim. Anlamama gibi bir durum yok. Ben yazımın amacını anlatamadıysam özür dilerim.

Dostum adam anlamayanların anlaması için (!) koymuş ama siz bunu da anlamamışsınız. O kadar geride misiniz?

Ah s. Here we go again...

Bizde ünlemimize bir parantez koymayı unuttuk diye cahil sanıldık. Ben RDR'ye çöp diyenlere yazdım bunu kardeşim. Anlamama gibi bir durum yok. Ben yazımın amacını anlatamadıysam özür dilerim.

Ah s. Here we GO again...

Herkesin kendi fikri biri çıkar RDR2'ye çöp der biri beğenir zevklerle alakalı adamlar yapmış mı yapmış ama herkesin fikri farklı.

İyi niyetliysen hesabımdan oyna. Benim kayıtlı oyunuma tutmamak şartıyla. Yeter ki RDR öv.
Hocam bana da verin bir tane daha olsun (!)
Ekran Görüntüsü (177).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı