RDR2 övme sekansları

Fransızca, Almanca gibi diller var ve onların dilini koyuyorsun. Almanya'nın nüfusu 83 milyon, Fransa'nın nüfusu 67 milyon ama ülkemizin nüfusu 82 milyon. Türkçe dilini koymamak düşmanlık falan değil Faşistliktir!
Bu iş nüfus işi değil. Türkiye en çok konuşulan 20. dil şimdi baktım. Fransa Almanya gibi gelişmiş ülkelerin dilini koyacak tabi. O dillerde para var. Afrikalı çocuk bile Fransızca konuşuyor ama fransız değil. Gidipte aftikancamı koyacak.Yani nüfus işi değil en çok konuşulana göre.

Bu oyun 1000 lira olmayı hak ediyor. Hiç de pahalı değil. Siz Rockstar olsanız TR dil koyar mısınız? Koymassınız.

Rockstar olsam dilimi düşünürüm paralar paralar ve paralar.
Fransızca, Almanca gibi diller var ve onların dilini koyuyorsun. Almanya'nın nüfusu 83 milyon, Fransa'nın nüfusu 67 milyon ama ülkemizin nüfusu 82 milyon. Türkçe dilini koymamak düşmanlık falan değil faşistliktir!

Bu ülkede oyunu YouTuberlar dışında alan olmadığı için yapıyorlar bunları.
Bu iş nüfus işi değil. Türkiye en çok konuşulan 20. dil şimdi baktım. Fransa Almanya gibi gelişmiş ülkelerin dilini koyacak tabi. O dillerde para var. Afrikalı çocuk bile Fransızca konuşuyor ama fransız değil. Gidipte aftikancamı koyacak.Yani nüfus işi değil en çok konuşulana göre.

Haklısınız oyunlar ve bilgisayarlar bu kadar pahalı olmasaydı şuan tüm oyunlarda Türkçe dilini görmüştük.

RDR2 övmek isteyen gelsin buyursun beraber övelim.
God of War'u tekme tokat döver. GoW yılın, RDR2 21. yüzyılın oyunu. Daha iyisini yapsa yapsa Rockstar Games yapabilir. Optimizasyonu da ayrı güzel.
Intel Pentium işlemciyle ultra ayarlarda 35-45 FPS arası oynuyorum. Gölge ve 1-2 ayar daha medium ama doku ayarı ultra, anisotropic filter 16x. Geri kalanların da çoğu yüksek-ultra.

Epic Games bedava yaparsa alırım ama şu an GTA 5 yüklüyorum RDR2'ye yer kalmaz. GTA 5 indirmeyi iptal etsem kaç TL elektrik fatura boşa gitmiş olacak o yüzden alır sonra indirirdim.Güzel oyun ama daha çok ortalığı dağıtma biraz hikaye yapma oyunlarını seviyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı