RDR2 Online para paketi güvenilir mi?

Benim derdim ban değil sadece virüs girer mi endişesindeyim.
Hocam kendisinden satın alım yaptım ve virüs yada hesabımın çalınması gibi bir durumla karşılaşmadım. Hesabım ayrıca banda yemedi halen kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çekmedim. Adamın bir sürü müşterisi var ve referans olarak gösteriyor bence sizde bir sıkıntı çekmezsiniz.
 
Senin hesap bilgilerine ihtiyacı var parayı sana eklmek için. Sonra senin hesabını istediği gibi kullanır. Yani güvenme!

Hayır güvenli gibi değil çünkü Red Dead Online da satın alınabilir olan tek şey Gold parayı direkt satın alamıyorsunuz Gold'u paraya da çeviremiyorsunuz yani gerçekten verecek bile olsa yüksek ihtimal ile glitch ya da hile ile verecektir bu da Red Dead Online'dan ban yemenize sebep olur.

Bu arada ben yanlış söyledim sadece kasa açıyor ve Gold çıkıyor içinden ve hediye 3000 dolar veriyor aslında Gold.
Hocam kendisinden satın alım yaptım ve virüs ya da hesabımın çalınması gibi bir durumla karşılaşmadım. Hesabım ayrıca banda yemedi halen kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çekmedim. Adamın bir sürümüşterisi var ve referans olarak gösteriyor bence sizde bir sıkıntı çekmezsiniz.

Tamamdır kral sağ ol.
 
Bu arada ben yanlış söyledim sadece kasa açıyor ve Gold çıkıyor içinden ve hediye 3000 dolar veriyor aslında Gold.

Açılan Gold'lar da oyunda 3000 dolar hediye vermiyor ama denemek istiyorsan dene.
Açılan Gold'lar da oyunda 3000 dolar hediye vermiyor ama denemek istiyorsan dene.

Tabi eğer 100 seviyeye kadar her 5 seviyede bir verdiği kasa haritalarından bahsediyorsan.
 
O kanalı biliyorum saçma sapan videolar çekip çocuk kandırıyor hiçbir şey yüklemeyin o kanaldan.

Ben zamanında çok kullandım hiç de sorun yaşamadım. Hatta çevremdeki arkadaşlarıma da kullandırttım onlarda yaşamadı :) Son 1 senedir takip etmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
 
Hocam kendisinden satın alım yaptım ve virüs ya da hesabımın çalınması gibi bir durumla karşılaşmadım. Hesabım ayrıca banda yemedi halen kullanıyorum herhangi bir sıkıntı çekmedim. Adamın bir sürü müşterisi var ve referans olarak gösteriyor bence sizde bir sıkıntı çekmezsiniz.

Hocam şu an hesap durumu nedir?
RDR 2 Online herhangi bir bir sorun çıktı mı?
Ban yediniz mi?
Ona göre bende alacağım.
 

Geri
Yukarı