Sürprizbozan RDR2 onur nasıl kasılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sametwayne

Femtopat
Katılım
7 Aralık 2023
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyunda Chapter 6'dayım fakat onurun önemini yeni öğrendim ve Arthur'un onurlu ölmesini istiyorum. Bunun için iyi bir onur taktiği var mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda Chapter 6'dayım fakat onurun önemini yeni öğrendim ve Arthur'un onurlu ölmesini istiyorum. Bunun için iyi bir onur taktiği var mi?

Her gördüğüne selam ver NPC'ler senden yardım istediğinde yerine getir bağış yap.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam vermek pek işe yaramıyor bu arada. Ben Saint Denis'te dakikalarca selam vererek dolaşmıştım ve onur seviyesinde gözle görülür bir artış olmamıştı. Gördüğünüz kişilere selam verebilirsiniz ama sadece selam vermek için zaman harcamayın.
 
Açık dünyada gezinirken yardım isteyen NPC'lere yardım et. En büyük onuru bu getiriyor diye biliyorum. Zaten öyle çok düşük onurun yoksa oyunun sonlarına doğru onuru rahat toparlarsın. Bir de benden tavsiye, hazır Chapter 6'ya gelmişken ve oyundaki birçok şey açılmışken bence oyunun tadını çıkar. Efsanevi hayvanları avla, yan görevleri tamamla, açık dünyada gezip rastgele olaylara şahit olmaya çalış. Oyunun tadı böyle çıkıyor. Tabii bunları yaparken Arthur'un öksürüklerine tahammül etmelisin. :) Ben mesela Arthur hasta olduğu için resmen kendim hastaymışım gibi hissettim ve açık dünyada gezmek bile istemedim. Gözleri kanlı bir Arthur görmek istemiyordum çünkü. Bu yüzden sonlarda hikayeye atladım hep. Oyun bitince hastalıktan önceki aldığım son save noktasına gidip oyunun tadını çıkardım. 😀 Neyse, biraz boş yaptım da sen beni anlamışsındır.
 
Selam vermek pek işe yaramıyor bu arada. Ben saint Denis'te dakikalarca selam vererek dolaşmıştım ve onur seviyesinde gözle görülür bir artış olmamıştı. Gördüğünüz kişilere selam verebilirsiniz ama sadece selam vermek için zaman harcamayın.

Selam vermek son derece işe yarıyor, hala oynuyorum zaten oyunu, her iki üç selamda bir Honor simgesi çıkıyor ve bunu oyun içinde alışkanlık haline getirdiğimizde çok etki ediyor. Büyük porsiyonlar halinde Honor puanları ise yan görevlerde, kamp arkadaşlarımızın taleplerini karşıladığımızda, kaçırılan birini kurtardığımızda,yolda yardım isteyen birine yardım ettiğimizde,bir mahkumu transit aracından kurtardığımızda vb… görev ve işlerle elde ediliyor (her birinin oran etkisi birbirinden farklı elbette)
 

Geri
Yukarı