Evet, bazı karakterlerin konuşmasını etkiliyor ama YT'den izlediğime göre çok kritik değil gibi. O kadar uğraşmaya gerek olmadığını düşünüyorum bazı ara sahneler için.
Evet, bazı karakterlerin konuşmasını etkiliyor ama YT'den izlediğime göre çok kritik değil gibi. O kadar uğraşmaya gerek olmadığını düşünüyorum bazı ara sahneler için.
Bu kadar abartmayın işte alt tarafı bar işte doldurması çok zor bir şey değil basit mantık hatalarını kafaya takmak yerine oyunun geri kalan %99'luk gerçekçiliğine bakın derim.
Bu kadar abartmayın işte alt tarafı bar işte doldurması çok zor bir şey değil basit mantık hatalarını kafaya takmak yerine oyunun geri kalan %99'luk gerçekçiliğine bakın derim.
Oyuna laf etmemiş zaten. Bu sistemin saçmalığından bahsetmiş. Ki bir RD fanı olarak bunu ben de kabul ediyorum.
Zaten başka bir konuda @Lintos hocam oyundan keyif aldığını belirtti.
Arkadaşlar bazı kişiler barın önemsiz olduğunu söylemiş fakat hikayesel açıdan çok önemli olduğunu biliyorum her ne kadar oyununu sonunu daha görmemiş olsam bile. Oyunun bazı kısımlarına ve sonuna iyi adam olmak çok etki ediyor.
Ben oyunu onursuz bir tip olarak bitirdim. Barım en kırmızı noktada. Adam kaçırdım, haydutluk yaptım ve çetelerle savaştım.
Sonuç: Çok eğlendim, bir tek son ara sahne değişti.
Yani size tavsiyem onuru çok takmayın ve eğlenmenize bakın. Son ara sahneyi de çok isterseniz Yt'den bir daha izlersiniz.
Ben kötü sonun olduğunu bildiğim için Arthur'a kıymadım. Barı iyi yönde fulledim, iyi sonu aldım mutluyum. Şimdi ise %100 yapacağım kötü tip oldum bu sefer farklı diyaloglar görmek çok zevk veriyor bana.
Arkadaşlar bazı kişiler barın önemsiz olduğunu söylemiş fakat hikayesel açıdan çok önemli olduğunu biliyorum her ne kadar oyununu sonunu daha görmemiş olsam bile. Oyunun bazı kısımlarına ve sonuna iyi adam olmak çok etki ediyor.
Biliyorum hocam ama bar yarıyı biraz geçince iyi son alıyorsunuz zaten bu kadar kasmayın yani çok basit bir şey bu arada 2. oynayışınızda kötü adam olun çok farklı diyaloglar geçiyor NPC'ler, yan görevler falan.
Hocam konu içinde 2 kere açıkladım bu durumu fakat yine açıklayayım sizin için. Ben bir kadını tacizden kurtardığım zaman o bar bir gram bile artmıyorsa ve üstüne üstlük birine at ile dokundum diye bar direkt %50'nin altına iniyorsa bu saçmalıktan başka bir şey değildir. Gerçekçilik diye gerçekçilik dışı bir şey yapmışlar istemeyerek.
Aslında çok kolay. Tuttuğunuz balıkları denizde atın, Halkın hal hatırını sorun,Ana görevlerde yapacağınız seçimler etkiliyor. Yapacağınız manyaklıkları oyunun sonuna saklayın bitince kafanıza göre.