RDR2 onur sistemi saçmalığı

Houser kardeşler biraz mükemmeliyetçilik manyağı. Tekrardan hatırladım.
Oyunun onur sistemi konusunda şunu seviyorum. Sana ilk ateş eden birini öldürdüğünde, o başlattığı için ölünce onur kaybetmiyorsun. Aynısı, sana karşı ilk ateş eden adamı öldürmek ile kalmayıp "loot" yapınca da geçerli. Hırsızlarda çok işe yarıyor bu. Her ne kadar dengesiz olabilse de, gerektiğinde adil olabiliyor.

Houser kardeşler biraz mükemmeliyetçilik manyağı. Tekrardan hatırladım.
Houser kardeşlerin yaptığı oyunlar arcade'den ziyade simülasyon oluyor.

Artık kardeşlerden biri Rockstar'da olmadığından sonraki oyun(lar) nasıl olur, merak ediyorum.

Her ne kadar nasıl öldüğünü bilmesem bile Arthur ölüyor. Huzurlu veya vahşi bir şekilde ölmesi onur barına bağlıymış. Benim yüzümden kötü ölse vicdan azabı çekerim. O yüzden bu kadar takıyorum :D
Ben benim yüzümden öldüğü sonu yapmıştım vicdan azabı çekmiştim 1 ay boyunca nerdeyse. Aşırı kötüydü çok kötüydü.

Sadece insanlara selam vererek de rahat kasılabiliyor aslında. Kampa bağışı da az ama sık vermek daha mantıklı bence. Bu arada bu onur tamamen dolmuyor galiba. Onu nasıl tamamen dolduracağız bilgisi olan var mı?

Sadece insanlara selam vererek de rahat kasılabiliyor aslında. Kampa bağışı da az ama sık vermek daha mantıklı bence. Bu arada bu onur tamamen dolmuyor galiba. Onu nasıl tamamen dolduracağız bilgisi olan var mı?

Ben tamamen doldurmayı başardım (hiçbir sivili hiçbir koşulda oldurmedim görev hariç)

Hocam şehirde takım elbiseli insanlara selam vermek çok işe yarıyor. Bu arada hemen yükselmiyor toplu olarak bir anda yükseliyor.

Eki Görüntüle 848071

Bar bu şekilde bu arada. İyi sona ulaşmak için bu barın iyi olması gerektiğini biliyorum. Tek amacım iyi sona erişmek.

Hocaaam hortlatıyorum bitirmişsinizdir zaten ama bilin isterim honorların belli bir sınırı var chapter 6'ya kadar chapter 6 ya gelince en sol ya da en sağ yapabiliyorsunuz honoru ve sizde o sınırdaymışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00