RDR2 onur sistemi saçmalığı

Bu kadar görmemiştim, teşekkürler bilgilendirme için.

Ben çok takmıyorum o zaman. Bende bir gariplik var sanırım
Her ne kadar nasıl öldüğünü bilmesem bile Arthur ölüyor. Huzurlu veya vahşi bir şekilde ölmesi onur barına bağlıymış. Benim yüzümden kötü ölse vicdan azabı çekerim. O yüzden bu kadar takıyorum

Hocam şöyle açıklayayım o şans işi yani mesela oyun her 1,20 artışta bar arttı diye ekrana belli ediyor bu tarz tacizden kurtarmalar 0,60 veriyorsa greet etmek 0,5 veriyor siz tacizden kurtarıp greet ederseniz bar greet ederken artığı gözükür mesela ben birkaç kere greet yapıp kadını kurtarmıştım barım artmıştı şanş işi yani.

Spoiler vermeyeyim hocam, siz keyfinize bakın.
Oyun bittikten sonra YT'den sonlarına bakın.
Neyse, ben daha fazla konuşursam spoilera gireceği için susuyorum

Ya hocam balık tutma işini hiç sevmiyorum ben. 4-5 gün önce görev icabı tutmuştum ama fareyi oraya buraya salla çekmeye çalış falan eziyet gibi geliyor, gram zevk vermiyor. Belki şans işi olduğuna inanırdım ama yaptığım en ufak kötü şeyin bara gözde görülür bir şekilde direkt etki etmesi bana etik gelmiyor.

İşte garipliği de o. Gerçek hayatta bir kadını tacizden kurtardığında kazanacağın güven ve teşekkür şanş işi değil. Gerçekçi olayim derken batırmışlar onur sistemini.

Ya hocam balık tutma işini hiç sevmiyorum ben. 4-5 gün önce görev icabı tutmuştum ama fareyi oraya buraya salla çekmeye çalış fakat eziyet gibi geliyor.
Farklı yerlerde farklı balıklar, ona göre yemler var. Balığı görür görmez hızla çekerseniz, balık kaçabilir. Çekmeyi hızlandırmak yerine kontrol altında tutup tekrar hızlı bir biçimde oltayı çekmek işe yarayabilir. Bir de, balığın boyutuna göre değişme işi var. Biraz karışık.

Houser kardeşler biraz mükemmeliyetçilik manyağı. Tekrardan hatırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…