Oyunun onur sistemi konusunda şunu seviyorum. Sana ilk ateş eden birini öldürdüğünde, o başlattığı için ölünce onur kaybetmiyorsun. Aynısı, sana karşı ilk ateş eden adamı öldürmek ile kalmayıp "loot" yapınca da geçerli. Hırsızlarda çok işe yarıyor bu. Her ne kadar dengesiz olabilse de, gerektiğinde adil olabiliyor.
Her ne kadar nasıl öldüğünü bilmesem bile Arthur ölüyor. Huzurlu veya vahşi bir şekilde ölmesi onur barına bağlıymış. Benim yüzümden kötü ölse vicdan azabı çekerim. O yüzden bu kadar takıyorum
Sadece insanlara selam vererek de rahat kasılabiliyor aslında. Kampa bağışı da az ama sık vermek daha mantıklı bence. Bu arada bu onur tamamen dolmuyor galiba. Onu nasıl tamamen dolduracağız bilgisi olan var mı?
GTA V'den geliyor adamlar ne onuru? Tabii ki sorun olur onur ama benim için sorun pek olmadı. Bu oyunla ilgili tek sorunum kontrolün ağır çekim gibi olması.
Bir de bu onu sisteminin durumunu nasıl görüntüleriz?
Sadece insanlara selam vererek de rahat kasılabiliyor aslında. Kampa bağışı da az ama sık vermek daha mantıklı bence. Bu arada bu onur tamamen dolmuyor galiba. Onu nasıl tamamen dolduracağız bilgisi olan var mı?
Hocaaam hortlatıyorum bitirmişsinizdir zaten ama bilin isterim honorların belli bir sınırı var chapter 6'ya kadar chapter 6 ya gelince en sol ya da en sağ yapabiliyorsunuz honoru ve sizde o sınırdaymışsınız.