ToprakEren Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 31 1 Kasım 2020 #1 RDR2 oynarken laptop şarjda olmasına rağmen şarjı azalıyor ve FPS düşmesi yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı, grafikleri düşürmekten başka?
RDR2 oynarken laptop şarjda olmasına rağmen şarjı azalıyor ve FPS düşmesi yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı, grafikleri düşürmekten başka?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Kasım 2020 #2 Oyun oynarken dahili bataryayı devre dışı bırakmayı deneyin. Artı 0 Eksi
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #3 ToprakEren dedi: RDR2 oynarken laptop şarjda olmasına rağmen şarjı azalıyor ve FPS düşmesi yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı, grafikleri düşürmekten başka? Genişletmek için tıkla... FPS düşme sorunu aşırı ısınma olabilir msiafterburner ile bir kontrol et. Şarj cihazınıda bir tamirciye götürüp voltaj değerlerine baktır. Artı 0 Eksi
ToprakEren dedi: RDR2 oynarken laptop şarjda olmasına rağmen şarjı azalıyor ve FPS düşmesi yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı, grafikleri düşürmekten başka? Genişletmek için tıkla... FPS düşme sorunu aşırı ısınma olabilir msiafterburner ile bir kontrol et. Şarj cihazınıda bir tamirciye götürüp voltaj değerlerine baktır.
KS KS ToprakEren Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 31 1 Kasım 2020 #4 Başlık için özür dilerim oto düzeltme olmuş. 246941 dedi: Oyun oynarken dahili bataryayı devre dışı bırakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Cihazı alalı daha 4 ay olmadı hocam. Son düzenleme: 2 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Başlık için özür dilerim oto düzeltme olmuş. 246941 dedi: Oyun oynarken dahili bataryayı devre dışı bırakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Cihazı alalı daha 4 ay olmadı hocam.