RDR2 oyundan hata vermeden atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Jhuelz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
RAM
Twinmos 2x16 ddr5 6000 MHz
Ekran kartı
RTX 4070 Super
Anakart
MSI B650 Gaming Plus Wifi
İşlemci
Ryzen 5 7600
PC'ye temiz format attıktan sonra oyunu orijinal olarak aldım ve indirdim. Oyuna girdikten sonra story tuşuna basıyorum. Oyun içi yükleme ekranından iken önce ekran yanıp sönüyor sonra hata vermeden oyundan atıyor. Denediğim çözümler şunlar:
-Settings klasöründeki sga ile başlayan dosyaları sildim.
-Settings klasörünün içerisindeki tüm dosyaları sildim.
-Oyunu hem Vulkan ile hem de DX12 ile başlatmayı denedim.
-DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrardan kurdum. BIOS'u güncelledim.
-Dosya doğrulama yaptım.
Ne yaptıysam olmadı. Giriş ekranında sorun yok. Ayarlara girip çıkabiliyorum. Story moduna girmeye çalıştığımda yükleme ekranında hata vermeden atıyor. Ne yapabilirim?

Hocam yardımcı olamayacağım ama şöyle bir bilgi paylaşayım bilgisayarımda 250-300 hikayeli oyun bitirmişimdir beni de aynı şekilde oyundan atan tek oyun RDR2 oldu bu süreçte başka hiç oyundan atma yaşamadım oyunun kronik bir sıkıntısı sanırım.

PSU marka model nedir bir de?

H
Hocam yardımcı olamayacağım ama şöyle bir bilgi paylaşayım bilgisayarımda 250-300 hikayeli oyun bitirmişimdir beni de aynı şekilde oyundan atan tek oyun RDR2 oldu bu süreçte başka hiç oyundan atma yaşamadım oyunun kronik bir sıkıntısı sanırım.

PSU marka model nedir bir de?
Hocam hazır sistem almıştım. Xpg k-mesh kyber kasaydı. İçerisinde ne var bilmiyorum sadece 750 lik olduğunu biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı