1.5 sene önceye kadar laptopumda RDR2 yüksek ayarlarda bazen Ultra ayarlarda 60 70 FPS alırken şimdi orta ayarlara çektiğim halde 40 FPS'i zor görüyorum. Atladığım bir şey mi var? DLSS dengelide.
Hocam ekran resmi almak için pencereli moda aldım normalde tam ekranda.Pencereli moddan kaynaklanıyor olabilir mi bir deneyebilir misin?
1.5 sene önceye kadar laptopumda RDR2 yüksek ayarlarda bazen Ultra ayarlarda 60 70 FPS alırken şimdi orta ayarlara çektiğim halde 40 FPS'i zor görüyorum. Atladığım bir şey mi var? DLSS dengelide.
5-6 ay. Fanlar ve termal macunu çok iyi temizledim.Bilgisayar en son ne zaman temizlendi?
Hocam dediğinizi yaptım nvidia ayarlarından optimize de ettim oyunu en düşüğe bile alıyorum sanki böyle bir akıcılık yok hissi var böyle fareyi çevirince hissediliyor çözemedim hala.Üçlü doğrusal süzme seçeneğini kapat GPU yorar o.
86 görüyor ekran kartı en fazla. Turbo modunu da açtım.Sıcaklıktan dolayı kısıtlama oluyor olabilir mi?
O ayar zaten akıcılık hissini kapatır, kapatınca performansı artırırsın. Güçlü gpular içindir o ayar .Hocam dediğinizi yaptım nvidia ayarlarından optimize de ettim oyunu en düşüğe bile alıyorum sanki böyle bir akıcılık yok hissi var böyle fareyi çevirince hissediliyor çözemedim hala.
86 görüyor ekran kartı en fazla. Turbo modunu da açtım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.