RDR2 Rockstar Launhcer Offline hatası

Makaleler
20
cats.jpg

Offline hatası alıyorum. Windows güncellemesi sonrası en nefret ettiğim uygulama olan OneDrive kafasına göre eski dosyalarımı bilgisayara yükledi. OneDrive'ı kaldırdım ancak RDR2'ye girdiğimde "Aktivasyon Hatası" aldım ve oyuna girmedi. Sistem geri yüklemeyi başlattım ve güncellemeden önceki duruma getirdim ama durum aynı. Rockstar Launcher'i silip tekrar yükledim ve değişen bir şey olmadı. Aynı hatayı alan var mı acava? Büyük pişmanlıksın Rockstar!

Servis dışı şu an iki gün olacak ilerleyen saatlerde tekrar deneyiniz. Sizden kaynaklı değildir. Ara sıra kontrol edebilirsiniz.

xcs.jpg

@Power Supply Unit Online oyun Rockstar sunucularına hesap icerikli kayit olusturur. Save dosyanız gitmez büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Servis dışı şu an iki gün olacak ilerleyen saatlerde tekrar deneyiniz. Sizden kaynaklı değildir. Ara sıra kontrol edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1212992
Sunucularda bakım var.

One Drive'dan kaynaklı olduğunu düşünüp RDR2 belgelerini sildim yani save dosyaları uçtu gitti. Ancak oyunu Steam'den aldım. Bakım sonrası oyuna girince save dosyaları geri gelir mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı